Szezonzáró verseny győztese Bodó Péter

2017.04.05
By

Kint 25 fok a levegőn, bent a sátorban kb. 40 fokos páratartalom… :( Dupla kihívás a versenyzőknek! Nem is túl sokan vállalkoztak erre a feladatra a hétvégén. A jobbaknál 4 csoportban küzdöttek, míg a szebbeknél is volt 3 induló. Ezen a napon az első kettő minden csoportból továbbjutott a 8-as főtáblára. Az első csoportban Bodó Péter nyert veretlenül, míg Kovács Szabolcs lett a második, őt csak Péter verte meg, viszont elég jelentősen 6/1-re. A második csoportban Katona Károly lett az első 3 győzelemmel, míg Bartók János végzett másodikként, ő szintén 6/1-re kapott ki Károlytól. A harmadik csoportban Palotás Péter nagyon meggyőzően, mindössze 1 game-t veszítve lett első, míg a második Friedmann Péter lett, szintén 6/1-re kapott ki az első Pétertől, vagyis egyedül ő szerzett game-t a csoportban ellen. A negyedik csoportot Kocsis Márton nyerte 3 győzelemmel, mellette Melis György jutott tovább másodikként.

A negyeddöntők első mérkőzésén Katona Károly 6/2-re nyert Friedmann Péter ellen, míg Kovács Szabolcs pedig 6/1-re Kocsis Márton ellen. A másik ágon Palotás Péter folytatta jó szereplését, itt Bartók János ellen tudott győzni 6/4-re, míg Bodó Péter sima 6/1-et játszott Melis György ellen.

Az elődöntő első mérkőzésén Kovács Szabolcsnak már jobban kellett küzdenie, szorosabb meccsen tudott csak nyerni Katona Károly ellen 6/4-re. A másik mérkőzés szintén 6/4-el végződött, ezúttal Bodó Péter számára, ő tudta megállítani a mai napon Palotás Pétert.

A döntőben pedig Bodó Péter nyert 6/2-re, Kovács Szabolcs nem bírt vele… Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnek! :)

A szebbeknél 3-an játszottak, itt Pirityi András lett a győztes két 6/0-ás győzelme után. Gratulálunk! :)

 

20170401_210450