Seres Bence a hétvége bajnoka

2017.03.08
By

Ezen a hétvégén közepes erősségű mezőny vágott neki a versenynek, ezért 3x-os pontokért folyt a küzdelem a résztvevő 20 fő között. Az első csoportban Katona Károly 3 győzelemmel jutott tovább, míg mellette Árok Zoltán is továbbjutott legjobb másodikként. A második csoportban Király Zsolt “elő nőnapozott”… :D ugyanis 3 lánnyal került egy csoportba! Mindhárom meccsét megnyerte, de Morhardt Veronika azért megdolgoztatta kicsit és csak 6/4-re tudott nyerni ellene. Veronika nagy meccseket játszott a lányokkal is, az elsőn kb. 1,5 órát küzdöttek Veresné Lukács Andival, majd a végén 6/4 lett Veronikának. És ugyanez az eredmény lett Gyimesi Kati ellen is. Morhardt Veronika így második lett a csoportban, de mivel Zsoltnak el kellett mennie, átadta a továbbjutás lehetőségét Verának.. A harmadik csoportban 2 -2 győzelmes hármas körbeverés alakult ki, miután Regős Péter megverte Ilyés Ritát, aki viszont nagy meglepetésre megverte a pár héttel ezelőtti bajnokot, Márton Istvánt 6/3-ra, és István viszont Pétert verte meg 6/4-re. Ebből a hármasból Regős Péter jött ki a legjobban, így ő jutott tovább a legjobb 8 közé. A következő csoportban Seres Bence jutott tovább veretlenül, viszonylag simán, csak Bartók János dolgoztatta meg kicsit, őt 6/3-ra győzte le. Az utolsó csoportból Jin Hansuk jutott tovább.

A főágon 3 meccs került lejátszásra. Az elsőt Katona Károly játszotta Regős Péter ellen, melyet Péter nyert meg 6/4-re. A második meccsen Seres Bence folytatta további menetelését, Morhardt Veronikát győzte le 6/2-re. Az utolsó meccsen pedig Jin Hansuk nem engedett túl sok game-t Árok Zoltánnak, 6/1-re tudott győzni ellene.  Jin így már a döntőben várhatta a másik ág győztesét, mely Seres Bence lett, miután legyőzte Regős Pétert 6/2-re.

A döntőben pedig Jin Hansuk se tudta megállítani a nagyon jól játszó Seres Bencét, kikapott tőle 6/1-re. Így a nap győztese Seres Bence lett! Gratulálunk!! :) Szép teljesítmény volt.

A nap végén még játszottak egy plussz döntőt Seres Bence és Hamar Ádám.. (Az okot nem tudom miért! :) ) De mindenesetre megemlítendő, hogy egy nagyon magas színvonalú döntő volt, melyet ugyancsak Bence nyert meg, de nagyon szoros eredménnyel, 7/6-ra. Ehhez külön gratuláció mindkét játékosnak!!! :)

 

0-02-05-943c3798a34d12c09ca849e28e76127a6748fe126095c7c4781b43db538b403c_full