Katona Károly és Gombás Péter a megosztott győztesek

2017.02.22
By

Ezen a hétvégén a ranglista elejéről hanyagolták a versenyt ezért csak sima pontszámokért ment a játék. Viszont megint jött egy-két teljesen új versenyző! Ez igazán örömteli.. :)         6 négyfős csoportban kezdődtek meg a mérkőzések.. Az első csoportban Katona Károly végzett veretlenül az élen, Joel Nino pedig 2 győzelmet aratott a csoportban. Az egyiket nagyon szoros meccsen sikerült elérnie tie-breakben Bartók János ellen. Lipták Lászlót már rég láttuk, most sajnos nyeretlenül tért vissza.. de majd legközelebb sikerül! A következő csoportban Filip Krisztián simán győzött, míg Angyali Csaba jó game arányának köszönhetően szintén továbbjutott a legjobb 8 közé. A harmadik csoportot Németh Zoli nyerte 2 győzelemmel, miután a 3. meccsét Király Zsolt feladta ellen.Hernádi Sándor jó meccseken most 2x kikapott és a harmadik meccsét tudta megnyerni, de azt is csak nagyon nagy csatában 7/6-ra. A negyedik csoportban meglepetésre Hamar Ádám egy meccset sem tudott most nyerni, legszorosabban Morhardt Veronikától kapott ki 6/4-re, míg Marc Rylewski veretlenül lett csoportelső. Ebből a csoportból is továbbment a második Gombás Péter személyében. Ő két meccset simán nyert, csak Marc győzött ellene. Az ötödik csoportban Jin Hansuk most se tudott veszíteni, sőt még csak szoros meccsek se lettek.. viszonylag simán jutott a főtáblára. S. Nagy Csaba 2 meccsét simán nyerte, viszont Jinnel ma ő sem bírt! Az utolsó csoportban Bartha László jutott tovább veretlenül, miután szorosban, tie-breakben nyert Regős Péter ellen, így elmaradt a körbeverés.. Le Bodo 2 meccset nyert, de ez ma kevés volt a továbbjutáshoz.

Az első negyeddöntőben Németh Zoltán mellett volt a rutin és 6/0-ra győzött Filip Krisztián ellen, míg Katona Károly pedig Angyali Csabát győzte le 6/3-ra. A másik ágon Marc Rylewski nagy meccset játszott Bartha László ellen, 7/5-re nyert Marc. És a negyeddöntők utolsó meccsén Gombás Péter nyert Jin Hansuk ellen 6/2-re.

Az első elődöntőt Németh Zoltán és Katona Károly játszotta, melyet Károly nyert meg 6/3-ra, a másik meccsen pedig Gombás Péter tudta legyőzni a nagy ütő Marc Rylewskit 6/2-re. Lehet, hogy Marc elfáradt a végére? :)

Végül sajnos idő hiányában a döntő nem került lejátszásra, 2 megosztott első helyezett lett hirdetve Katona Károly és Gombás Péter személyében. Gratulálunk mindkettőjüknek és mindenkinek a versenyen! :)

Szombaton újra találkozunk! Addig jó felkészülést! :)