A hétvége győztese a jobbaknál Varga Andor és a legjobbaknál Szabó Ernő

2017.02.15
By

Tart az idei tendencia, most is nagy létszámú versenyt, sőt erős, 4x-es ranglista pontokat érőt tartottunk az elmúlt hétvégén.. :) A jobbak kategóriában 28-an 7 csoportban mérkőztek meg egymással. Az első csoportot Varga Andor nyerte három győzelemmel, melyből kettőt is nehezen, szoros meccsen tie-breakben nyert meg. Az egyik ezek közül a csoport elsőségről döntött, mivel Ifj. Csányi M. Károly is megnyerte mindkét másik meccsét, viszont mint később kiderült legjobb másodikként így is bejutott a 8-as főtáblára. A második csoportban Jin Hansuk mindhárom meccsét meggyőzően nyerte, így simán továbbjutott. A harmadik csoportban Filip Krisztián is veretlenül végzett az élen, így mehetett tovább a főtáblára. A következő csoportot Király Zsolt nyerte veretlenül. Morhardt Veronika 2 meccsét nagyon simán nyerte, csak Zsolt verte meg 6/2-re. Az ötödik csoport kicsit erősre sikeredett.. Marc Rylewski 2 meccsét megnyerte, viszont Csizy Dezsővel nem bírt és kikapott tőle 6/1-ére. Mivel Dezső a másik két meccsét is hozta, így ő jutott tovább. A hatodik csoportban körbeverés alakult ki… Gönczi Sándor tie-breakben megverte Pap Sanyit, míg Gönczi Sanyi kikapott Dr. Sarkadi Ágnestől, és Ági pedig kikapott Pap Sanyitól. Összegzésben Pap Sanyi lett a csoportelső. Az utolsó csoportot Bodó Péter nyerte veretlenül, miután szoros meccsen legyőzte Germain Garandot is 7/6-ra.

A negyeddöntők első mérkőzésén Varga Andor 6/2-re nyert Filip Krisztián ellen, míg Csizy Dezső pedig 6/1-re Ifj. Csányi M. Károly ellen. A másik ágon Bodó Peti győzött 6/1-re Pap Sanyi ellen, míg Jin Hansuk pedig Gönczi Sándor ellen nyert.

Az első elődöntőben, talán mondhatjuk, hogy meglepetésre Varga Andor nyert Csizy Dezső ellen 6/4-re, a másikban pedig Jin Hansuk győzte le 6/1-re Bodó Pétert.

A nap végén vérbeli döntőt láthattunk! Két ütős játékos mérkőzött egymással és csak nagyon nehezen, tie-breakben dőlt el  meccs Varga Andor javára. Így ő lett a szombati győztes! Gratulálunk!!! :)

Vasárnap a legjobbak kategóriában 9-en versenyeztek 3 csoportban. Az első csoportot Szabó Ernő nyerte veretlenül sima meccseken. A másodikban Varga Roland nyert 2 győzelemmel, úgy látszik kipihente magát… :D A harmadikat pedig Botond Jusztin nyerte szintén veretlenül. A döntőt Szabó Ernő és Botond Jusztin játszotta, ami most igazán simára sikerült Ernő 6/0-ás győzelmével. Gratulálunk!!! :)

Hétvégén újra várunk minden versenyezni vágyót szombaton délután és vasárnap délelőtt is.