Jin Hansuk a hétvége győztese

2017.02.08
By

Szerencsére nem csappan a versenyezni vágyók száma! Sőt, külön öröm, hogy most is 4 új embert köszönthettünk magunk között.. :) 26-an játszottak a szombati nap folyamán 7 csoportban. Az elsőben Bodó Péter hozta a kötelezőt ranglista vezetőhöz méltóan, veretlenül jutott tovább. Igaz, Király Zsolt rendesen megizzasztotta őt, nagyon nagyon játszva, izgalmas meccsen kapott csak ki tie-breakben. A második csoportban Kertész András is 3 győzelemmel, meggyőzően jutott tovább. A következő csoportban Hamar Ádám mindösszesen 1 game-t veszített csak! :) Viszont nagyon hamar végzett, így sajnos sokáig kellett várnia a többi továbbjutóra.. A negyedik csoportot most is a Tétényi kórház pályán játszották, és sokára is végzett a csoport, mert hosszú meccsek folytak.. Itt Marc Rylewski lett a győztes, szintén veretlenül. A következő csoportban 3-an voltak, és 2 nagyon szoros meccset láthattunk. Az elsőt Jin Hansuk 9/8-ra nyerte meg Reich Emil ellen, melyben rendesen lefáradtak mindketten.. :) Ezt követően Morhardt Veronika küzdött meg Jin-el, és ez a meccs is nagyon kemény volt.. végig volt esélye Verának is, de aztán mégis csak Jin nyert 9/7-re. Így ő lett a csoportgyőztes. A hatodik csoportban Gönczi Sanyi simán jutott tovább veretlenül. Dévai Péternek most nem sikerült a továbbjutás, miután ő is kikapott Sanyitól.. mint kiderült lappangott benne a betegség.. :( Az utolsó csoportot Regős Péter nyerte meg 2 győzelemmel.

A negyeddöntőkben Bodó Péter 6/2-re nyert Vágusz Csaba ellen, Jin Hansuk pedig 6/1-re a sokat várakozó Hamar Ádám ellen. Marc Rylewski 6/2-re nyert Gönczi Sándor ellen, míg Kertész András is hozta a meccsét Regős Péter ellen.

Az első elődöntőben Jin Hansuk továbbmenetelt és nyert 6/2-re Bodó Péter ellen is. A másik ágon Kertész András nyert 5/2-re Marc Rylewski ellen.

A döntőre sajnos már kevés időnk volt, így 1/1 után egy szuper tie-breaket játszottak egymás ellen, melyet nagyon szorosban, jó meccsen 10/8-ra Hin Hansuk nyert meg Kertész Andrással szemben. Gratulálunk mindenkinek! :) Szép volt Jin! :)

Szombaton következik a folytatás! Gyertek!

 

DSC04446