Éles János a hétvége győztese

2017.01.18
By

Ezen a hétvégén is szép számú nevező érkezett, így egy csoport a Tétényi Kórház pályáján játszotta le a csoportmeccseket. A többiek pedig a szokásos Bikás pályán játszottak. Összesen 8 csoportban folytak a küzdelmek, így ezen a napon csak a csoport elsők jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba. Lássuk, hogy is történt.. :) Az első csoportban Király Zsolt nagyon határozott játékkal, csak 2 game-t veszítve lett a győztes. A második csoportban Lanstiák Attila nyert, míg a következőben Jin Hansuk game-t sem veszítve lett első. A negyedik csoportban Reich Emil győzött, miután a 5/3-as vezetésnél Fabók János sérülés miatt a mérkőzés feladására kényszerült… :( Mielőbbi jobbulást!! A következő csoportból Pap Sanyi jutott tovább veretlenül. A hatodik csoportban Bodó Péter, ranglistavezetőhöz méltóan 3 győzelemmel ment tovább. A következőben körbeverés alakult ki a 3 részvevő között, melyből a legjobban Hamar Ádám jött ki és ő mehetett a főtáblára. Az utolsó csoport, ezt játszották a Tétényin Éles János meggyőző győzelmét hozta.

A négy közé jutásért vívott meccseken az elsőt Király Zsolt feladta, így Jin Hansuk játék nélkül jutott tovább, a második meccsen Pap Sanyi nyert 6/3-ra Reich Emil ellen. A másik ágon Lanstiák Attilának sikerült 6/4-re nyernie Bodó Péter ellen, míg Éles János ezúttal Hamar Ádámot győzte le 6/4-re.

Az első elődöntőben Jin Hansuk simán győzött Pap Sanyi ellen 6/1-re, míg Éles János újra 6/4-re nyert, ezúttal Lanstiák Attila ellen.

A döntőt Jin Hansuk és Éles János játszotta, itt is szoros meccsen, de újra János nyert! Gratulálunk az egész napi teljesítményéhez! :) És természetesen ez vonatkozik az összes résztvevőre.

Szombaton várunk mindenki újra a Bikásra, mely felkészítő verseny lesz a következő heti Grand Slam-re!!! :D Addig is jó edzést mindenkinek!!