Az év első győztese Rehák Zsolt

2017.01.12
By

A kemény hideg ellenére, sokan jöttek az idei év első versenyére. 24-en 6 csoportban kezdték meg a küzdelmeket.. Sajnos többek idő előtt elmentek egyéb program, sérülés illetve betegség miatt is, így kicsit hiányosan értek véget a csoportmeccsek. :( De lássuk a részleteket! Az első csoportot veretlenül Márton István nyerte, akinek két nagyon sima meccse volt, meglepetésre az egyik a Pap Sanyi elleni, hiszen 6/0-ra tudott nyerni. Viszont Joel Nino ellen nagyon megszenvedett, csak tie-breakben tudott nyerni. A második csoportban be volt sorsolva Fabók János is, de sajnos ő jött és ment is, mert úgy alakult a programra, hogy mégse versenyez.. :( Itt a Gönczi Sándor, Hesz Rudolf és Balogh Márton nagyon izgalmas, szoros, jó meccseket játszott egymással. Végül Hesz Rudolf jött ki a csoport győztesének 3 győzelemmel, miután 7/6-ra nyert Gönczi Sanyi ellen és 7/5-re Balogh Marci ellen. A harmadik csoportban Hamar Ádám nyert veretlenül, itt Tapolcsányi Patrik is továbbjutott az egyik legjobb csoport másodikként. A negyedik csoportot Kiss Zsolt nyerte meggyőzően. A következő csoportban Rehák Zsolt végzett elsőként 3 győzelemmel, viszont Lengyel Márton is továbbjutott a legjobb 8 közé innen. Az utolsó csoportot simán nyerte Éles János.

A negyeddöntők első meccsén Tapolcsányi Patrik nyert 6/1-re Márton István ellen, aki sokáig várt erre a mérkőzésre és biztos nehéz volt felpörögnie újra.. A második meccsen Rehák Zsolt nyert 6/2-re Hamar Ádámmal szemben. A következő meccsen Kiss Zsolt győzött Éles János ellen 6/1-re. Az utolsó meccs pedig Lengyel Márton 6/3-as győzelmét hozta Hesz Rudi ellen.

Az első elődöntőben az egyik nem régi döntő ismétlődött, illetve ismétlődhetett volna meg.. Rehák Zsolt 3/0-ra vezetett Tapolcsányi Patrik ellen, aki viszont kisebb sérülés miatt feladta a mérkőzést. :( Jobbulást! A másik ágon Kiss Zsolt nyert 6/3-ra Lengyel Mártonnal szemben.

A döntő egy nagyon izgalmas mérkőzést hozott, nagyon színvonal játék folyt, szuper labdamenetekkel, melyet végül Rehák Zsolt nyert meg 6/3-ra Kiss Zsolt ellen. Gratulálunk mindkettejüknek! :)

A szilveszteri versenyünk nyertese Damir Letica lett, második Fáry Zsigmond, a két harmadik pedig Kertész András és Lanstiák Attila! Nekik is gratulálunk! :)

DSC04395