A karácsonyi győztes Gombás Péter

2016.12.28
By

Sokan nem bírtuk tenisz nélkül karácsony másnapján, így 18-an neki is láttak a küzdelmeknek egy színvonalas új helyszínen, a II. kerületi Vadaskerti úton, gyönyörű környezetben. Két 3 fős és három 4 fős csoportokban kezdődtek a meccsek. Az első csoportot két győzelemmel maga a verseny szervezője Varga Roland nyerte meg. A második csoportban Jin Hansuk és Bodó Péter küzdött egymással a csoport elsőségért.. Rendesen megdolgoztatták egymást, jó szoros meccsen végül 7/6-ra nyert Jin Hansuk. De jó game-arányának köszönhetően Péter is továbbjutott a legjobb 8 közé. A harmadik csoportban Gombás Péter és Schuták László harcolt egymással az első helyért és szintén csak egy tie-breakes meccsen dőlt el az  első hely sorsa, melyet Gombás Péter jegyezhetett magának, viszont a 2. itt is tovább tudott jutni, így László is várhatta a következő kört. A negyedik csoportban Fabók János két tie-breakes meccset is játszott, nem panaszkodhatott jó meccsek jutott számára.. Viszont 1-1 arányban sikerült hoznia ezeket, Hesz Rudolf ellen nyerni tudott, míg Fáry Zsigmond ellen alul maradt. Zsigmond viszont mindhárom meccsét megnyerte a csoportban, így elsőként jutott tovább a legjobb 8 közé. Viszont Fabók János is tovább tudott jutni csoportmásodikként. Az utolsó csoportot pedig a rutinos Pap Sanyi nyerte, 2 győzelemmel.

Az első negyeddöntőben Varga Roland 6/4-re nyert Fabók János ellen, míg Fáry Zsigmond 6/3-ra Schuták László ellen. A másik ágon Bodó Péter nem bírt Pap Sanyival, 6/2-vel kikapott és Gombás Péter is 6/3-ra hozta a meccsét Jin Hansuk ellen.

Az első elődöntőben Varga Roland könnyedén, 6/1-re nyert Fáry Zsigmond ellen, míg a fiatalság Gombás Péter személyében nyert a rutinos Pap Sanyi ellen 6/3-ra.

A döntőig menetelő versenyszervezőt, Varga Rolandot pedig Gombás Péter állította meg, 6/3-ra tudott nyerni ellene. :) Gratulálunk mindenkinek!!

A következő versenyünk 31-én az évbúcsúztató szilveszteri lesz a Bikás teniszklubban reggel 10 órától és vasárnap pedig várjuk az Újévet is teniszversennyel kezdeni akarókat újra a II. Vadaskerti úti pályán délután 14 órától a szilveszteri buli kipihenése után!!! :D

Boldog Újévet Mindenkinek!