A hétvége győztesei a jobbaknál Rehák Zsolt, Pap Sándor és Dévai Péter, a legjobbaknál Zöldi Kovács Péter

2016.12.14
By

Ezüst hétvége ide vagy oda, megint szép számmal jöttek a versenyre! :) 24 fő versenyzett 7 csoportban, méghozzá újra erős mezőnyben 4x-es pontszámokért. Így aki az utóbbi pár hétben részt vett a versenyünkön, az jól hajrázhatott, hogy az év végén jó helyezést érjen el a ranglistánkon és esetleg díjazásban is részesüljön, ha bejut a legjobb 10 közé! Ugyanis a december 22-i karácsonyi vacsoránkon megjutalmazzuk őket, ráadásul az előzetes jelentkezések alapján nagy számú résztvevő előtt! :) Még lehet jelentkezni!

Nézzük az aktuális versenyt… Az első csoportot Dévai Péter nyerte 3 győzelemmel, de ebből a csoportból került ki az egyetlen, legjobb másodikkénti továbbjutó is Bodó Péter személyében. A második csoportot Király Zsolt nyerte veretlenül, miután szoros, jó meccsen nyert Fabók János ellen is 7/5-re. A 3. csoport győztese, Hamsik Gábor szintén meggyőző teljesítményt nyújtott, veretlenül jutott tovább. A következő csoportból Rehák Zsolt jutott tovább veretlenül, miután Szőke Balázst is sikerült jó teljesítménnyel 9/3-ra legyőznie. Az ötödik csoport győztese Lanstiák Attila lett. A hatodik csoportot Szőke István nyerte, ő Rácz Mártonnal vívott nagy csatát a továbbjutásért, szoros, hosszú meccsen 9/7-re tudott csak nyerni. Az utolsó csoportot pedig Pap Sanyi nyerte veretlenül.

Az első negyeddöntőben Gönczi Sándor örökölte meg az indulási jogot Király Zsolttól, akit Hamsik Gábor győzött le 6/1-re, a másikban Rehák Zsolt nyert 6/2-re Szőke István ellen, így a nap folyamán apa és fia is áldozatává vált Zsoltnak… :D A másik ágon Dévai Péter hozta a meccsét határozottan 6/2-re Lanstiák Attila ellen. Az utolsó meccsen pedig Pap Sanyi nyert 6/2-re a ranglista vezető Bodó Péter ellen.

És sajnos megint időhiánnyal küzdöttünk, így csak az első elődöntőt sikerült lejátszani, amit Rehák Zsolt nyert meg 6/1-re Hamsik Gáborral szemben. Mivel a másik elmaradt újra 3 győztese lett a napnak: Dévai Péter és Pap Sanyi csatlakozott a döntős Rehák Zsolt mellé. Gratulálunk nekik, mindhárman 80-80 pontszámmal lettek gazdagabbak a nap végére. :)

A szebbek kategória végül sajnos nem jött össze ezen a héten, de a 2 megjelent versenyző Pirityi András és Gyarmati Katalin  lejátszotta egymás ellen a mérkőzést, melyet életében először Gyarmati Katalin nyert meg 6/4-re Andrással szemben! :) Gratulálunk hozzá!!

Vasárnap a legjobbak kategóriában 8 versenyző indult és 2 csoportban játszottak. Az első csoport győztese veretlenül dr. Kiss Tamás lett, a második pedig Botond Jusztin. A másik csoportban pedig Zöldi Kovács Péter lett az első szintén 3 győzelemmel, míg a második Gombás Péter lett. A döntőt végül magabiztosan nyerte Zöldi Kovács Péter 6/1-es eredménnyel dr. Kiss Tamással szemben. Gratulálunk! :)

Következő versenyünk valószínűleg az utolsó lesz az idén! Még változtathatsz a ranglistádon utoljára, ha eljössz játszani!!! :)