3 győztes a jobbaknál Marc Rylewski, Tóth Sándor és Rehák Zsolt személyében, a legjobbaknál Gombás Péter

2016.12.08
By

Újra erős mezőny és nagy létszám gyűlt össze a múlt szombati napon. Ez egyben azt jelentette, hogy 4-szeres pontszámokat lehetett gyűjteni, viszont sajnos az időből kifutottunk a végén, így 3 győztese lett a versenynek. Ők mindhárman megkapták a győztesnek járó pontszámot! :) Nézzük a részleteket…

Az első csoportban Lanstiák Attila lett a győztes veretlenül, miután nagyon szoros meccsen 7/6-ra Hronyecz János ellen is nyert. Viszont ebben a csoportban másodikként nagyon jó game-arányt (+8) ért el Németh Zoltán, így ő is továbbjutott a legjobb 8 közé. A második csoportban Fabók János lett az első. A harmadik csoportban Marc Rylewski nyert 3 győzelemmel. A következőben Tóth Sanyi végzett elsőként, miután Regős Péterrel szoros, izgalmas meccset sikerült játszania, melyet 7/5-re nyert meg végül. Az ötödik csoportban Bodó Péter jutott tovább veretlenül. Viszont itt született egy meglepetésnek mondható eredmény, miután Bartók János  már vezetett Ilyés Rita ellen 4/0-ra és 5/2-re is… Rita innen tudta megfordítani a meccset 6/6 után volt már 8/6-os előnye is, de végül 9/7-re tudta megnyerni a meccset. A hatodik csoportban pedig igazi nagy meccset, sőt mondhatni döntőnek is beillőt hozott Rehák Zsolt és Csizy Dezső összecsapása! :) Végül mindketten kissé kifáradva úgy értékelték, hogy nagyon élvezték a meccset… Lássuk, hogyan is zajlott ez részletesen. :) Az elején Dezső magabiztosan elhúzott 3/0-ra, majd Zsolt kicsit magára talált és megfordította az állást 5/3-ra, ezután vezetett 6/4-re is.. innen Dezső lendült bele a játékba és egyenlített 6/6-ra, majd hozta az adogatását és máris vezetett 7/6, Zsolt is hozta 7/7. Ezután jött egy break Zsoltnak, mire Dezső visszabreakelt.. 8/8!! :) Jöhetett a tie-break. Itt viszont Zsoltnak egyszerűen sült a keze és 7/1-el behúzta a meccset! Elég változatos és élvezetes meccs volt!! Véleményem szerint akár a döntő is lehetett volna… :) Az utolsó csapatot pedig Pap Sanyi nyerte veretlenül.

A negyeddöntőkben Bodó Péter magabiztosan nyert 6/1-re Németh Zoltán ellen. A második meccsen Fabók János játszott változatos meccset Marc Rylewski ellen. János már 4/1-re vezetett, innen tudott fordítani Marc 4/5-re, majd egyenlített János. És jöhetett a tie-break… Ahol János 6/4-re vezetett és 3 meccslabdája is volt.. viszont Marc nem adta fel és fordított, a vége 10/8 lett az ő javára. :) A másik ágon Rehák Zsolt 6/4-re tudott nyerni Lanstiák Attila ellen és Tóth Sándor is hozta a meccsét 5/2-re Pap Sanyi ellen.

Az első elődöntőben Marc és Bodó Peti játszott küzdelmes, izgalmas meccset, melyet Marc tudott megnyerni 4/3-ra. A másik meccsen Rehák Zsolt és Tóth Sanyi küzdött egymással nagyon szoros meccsen! 4/4 lett a game-k aránya, ezért tie-breakben próbálták eldönteni a meccset, ami 2/2-es állásnál abbamaradt, mivel ránk kapcsolták a villanyt… :( Így sajnos eddig jutottak a helyosztók, 3 első helyezett lett hirdetve Rehák Zsolt, Tóth Sándor és Marc Rylewski személyében. Gratulálunk azért mindnyájuknak!!! :)

A szebbek kategóriában 2 három fős csoportban küzdöttek a játékosok. Nagyon kiegyenlített csoportok kerültek kialakításra, így minden meccs nagyon szoros és változatos volt. :) Az első csoportot Brodczki Péter nyerte, a másikat pedig Szőke Éva. Így ők játszották a döntőt, mely szintén félbeszakadt 4/2-es Péter vezetésnél.. Ezért itt is két győztes lett hirdetve a személyükben! 3. és 4. helyezett pedig Polgár Bence és Kocsis Márton lettek. Gratulálunk! :)

Vasárnap a legjobbak kategória került megrendezésre. Itt 10 fő 2 csoportban versenyzett…  Az első csoportot Gombás Péter nyerte, ő játszotta az egyik elődöntőt a másik csoport másodikjával Dorozsmai Gáborral, melyet Péter nyert 6/0-ra. A második csoportot Botond Jusztin nyerte és ő játszotta a másik elődöntőt Marc Rylewskivel, a másik csoport másodikkal, melyet Marc nyert meg 6/1-re. A döntőt Gombás Péter nyerte 7/5 arányban Marc Rylewski ellen. Gratulálunk! :)

Ezen a héten is várunk mindenkit a versenyre a szokásos kategóriákban!