Rehák Zsolt a hétvége győztese

2016.11.29
By

Ezen a héten újra erős és szépszámú mezőny gyűlt össze, hiszen 21 fő játszhatott 5 csoportban. Az erősséget pedig az mutatja, hogy most is 4-szeres pontszámokért ment a küzdelem.

Az első csoportban Bodó Péter nyert három győzelemmel, mondhatni viszonylag simán, de Regős Péterrel azért rendesen meggyűlt a baja megint.. hosszú, szoros meccsen 7/5-re tudott csak nyerni ellen. Péter már nagyon fogadkozik, hogy legközelebb úgyis elkapja már.. :) Viszont nagyon jó game arányának (+7) köszönhetően már korán lehetett tudni, hogy Márton István is a továbbjutók között lesz az egyik legjobb másodikként. A következő csoportban kicsit talán meglepetés, hogy körbeverés alakult ki, ugyanis Bartók János nagyon jó játékkal megverte Pap Sanyit 6/4-re, viszont Herbst Kornéllal sehogyan sem bírt, 6/0-ra nyert ellene az ifjú játékos! Gratulálunk hozzá! :) Viszont a fiatalság és rutinos ravaszság harcában most az utóbbi nyert, hiszen Sanyi “bácsi” szétszedte rendesen a fiatalság tanult játékát és 6/1-re nyert Kornél ellen. Így Pap Sanyi simán lett első köztük, míg Kornél is tovább tudott jutni az egyik másodikként. Bartók Jani viszont pár game-el alul maradt, így ő szomorkodhatott egy kicsit… A harmadik csoportban Rehák Zsolt nyerte mindhárom meccsét és meggyőzően jutott tovább. Itt nagy meccset játszott egymással Fabók János és Gönczi Sándor, melyet végül az utóbbinak sikerült megnyernie 7/5-re. A negyedik csoportban Katona Károly veretlenül lett első, viszont neki sajnos idő el kellett mennie, így átadta a továbbjutás lehetőségét.. Ráadásul egyéb okok miatt egy másik játékos is kiszállt a későbbi küzdelmekből.. :( Ide beszállt később még Pirityi András is 2 meccsre… Végezetül innen Halász Gábor és Vágusz Csaba ment tovább. Az utolsó csoportban is volt meglepetés. Legfőképpen, hogy Ilyés Rita először tudott nyerni Hesz Rudolf ellen, méghozzá elég meggyőzően 6/3-ra.  Sőt már 4/0-ra is vezetett, amikor Rudi kicsit összekapta magát és “megküzdött” a nemrég betermelt hamburgerrel is, és még vissza tudott jönni a meccsbe.. :) Viszont Dévai Péter mindhárom meccsét megnyerte, így ő jutott tovább a legjobb 8 közé csoportelsőként.

A negyeddöntőkben aztán Bodó Péter kisebb küzdelem árán, de 6/4-re nyert Vágusz Csaba ellen, míg Rehák Zsolttal nem tudott még mit kezdeni Herbst Kornél, 6/0-ra győzött Zsolt. De semmi gond Kornél, leszel még itt sokkal sikeresebb is!! :) Az idő neked dolgozik… ;) A másik ágon Dévai Péter simán nyert 6/1-re Halász Gábor ellen, míg Pap Sanyi is hozta a meccsét 6/3-ra Márton István ellen.

Az elődöntőkben Rehák Zsolt 6/0-ra nyert Bodó Péterrel szemben, míg Dévai Attila 6/1-re Pap Sanyi ellen.

A döntőben viszont nagyon jó, izgalmas meccset láthattunk, színvonalas labdamenetekkel. De most Dévai Péter hiába küzdött és ment minden labdáért, el is fáradt rendesen a végére, ez most nem volt elég Rehák Zsolt ellen, aki 6/1-re nyerte a döntőt és ezzel a versenyt is. Gratulálunk mindkettőjüknek a meccshez és az egész versenyhez minden résztvevőnek!! :)

Szombaton újra 3 kategóriában lehet nevezni, vasárnap délelőtt pedig a legjobbak kategóriába várjuk az érdeklődőket!

15218393_1338963802780649_630560938_n