A szombati nap két győztese Csizy Dezső és Damir Letica

2016.11.23
By

Ilyen is régen volt már… A ranglistánk mind az első 5 helyezettje megtisztelte a versenyünket múlt szombaton! :) Így erős mezőny versengett most is a 4x-es pontszámokért.. 24-en 6 csoportban csatáztak egymással.

Az első csoportban 3-as körbeverés után Halász Gábor jutott tovább. A második csoportban Regős Péternek sikerült ugyanez. Egyik sem volt könnyű csoport…  Az elsőben Halász Gábor, Gönczi Sanyi és Nikityim Vlagyimir küzdött meg egymással, míg Péternek Katona Karcsi és Király Zsolt volt a feladat.. :) A következő csoportban végül csak 3-an jöttek el, itt Bodó Péter nyerte mindkét meccsét. A negyedik csoportban sajnos nem minden meccs került lejátszásra.. Itt az első Urbán Attila lett, de innen Csizy Dezső és Damir Letica is továbbjutott a 8-as táblára. A legjobb másodikként pedig Fabók Jani (az ő csoportjáról alább lehet olvasni a részleteket!) játszott egy szuper tie-breaket a továbbjutásért Csizy Dezső ellen, amit Dezső nyert 10/4-re, így ő jutott a legjobb 8 közé.  Az ötödik csoportban meglepetés született! Miután kis körbeverés volt… Fabók János ugyanis kikapott egy szoros meccsen Lanstiák Attilától 6/4-re, Jani megverte Gyimesi Katit ugyan csak nagyon nehezen 7/5-re, viszont Kati elég simán győzött Attila ellen 6/2-re. A game arányoknak köszönhetően viszont Gyimesi Kati került ki győztesen, ő lett a továbbjutó! :) Szép volt! Az utolsó csoportban pedig Pap Sanyi lett az első 3 meggyőző győzelemmel…

A negyeddöntőkben Regős Péter kikapott 6/3-ra Bodó Pétertől, Gyimesi Kati pedig Csizy Dezsőtől kapott egy 6/3-at. A másik ágon Pap Sanyi egy újabb 6/1-et játszott, most Halász Gábor ellen, míg Damir Letica lucky winner-ként, miután Urbán Attila feladta,  jutott tovább az elődöntőbe.

Az első elődöntőben Csizy Dezső nyert 6/2-re Bodó Péter ellen, míg Damir Letica pedig Pap Sanyit verte meg 6/3-ra.

A döntő idő hiányában nem került lejátszásra, így a héten két győztese lett a versenynek Csizy Dezső és Damir Letica személyében! Gratulálunk mindenkinek az eredményekhez! :)

Szombaton szintén mind a 3 kategóriában lehet jelentkezni a versenyre, reméljük összejön több is nem csak a jobbak.. :)