A heti győztes Fabók János a jobbaknál és Zöldi-Kovács Péter a legjobbaknál

2016.11.16
By

Szombaton a jobbaknál nagyon szép számban jöttek el a versenyzők és összesen 31-en, 8 csoportban küzdöttek. Ráadásul a ranglista első 6-ból 5-en is megjelentek, így négyszeres pontokért folyt a verseny!! :) Mivel ilyen sokan voltunk, minden csoportból csak 1 fő tudott továbbjutnia a 8-as főtáblára. Nézzük a részleteket! Az első csoportot 3 nyert meccsel Gönczi Sándor nyerte. Katona Károllyal volt harcban az első helyért, de az ő izgalmas meccsüket is Sándor nyerte meg 6/4-re. A második csoportban Németh Zoltán lett a győztes veretlenül, ugyan az ő dolgát kicsit megnehezítette Ilyés Rita, rendesen meg kellett dolgoznia a győzelemért.. de végül 6/4-re nyert Zoli. A harmadik csoportot Fabók János meggyőzően, 3 sima győzelemmel nyerte. A következő csoportban némi meglepetésre Hamar Ádám mindhárom meccsét viszonylag simán elvesztette, habár esélyes is lehetett volna.. Itt Lanstiák Attila nyerte mindhárom meccsét és továbbjutott. Az ötödik csoportban Bodó Péter szintén veretlenül ment tovább a főtáblára, miután Kovács Szabolcs se bírt a játékával. A következő csoportban Pap Sanyinak nem volt túl nehéz dolga, simán 1 game-t veszítve jutott tovább! A hetedik csoport elég erősre sikeredett.. :) Itt izgalmas meccsek és körbeverés volt. Csizy Dezsőt csak Jin Hansuk tudta megverni meglepetésként 7/6-os szoros meccsen. Jin viszont a másik két meccsén elég simán kikapott.. Őt Balog Marci verte 6/2-re, viszont Dezsőtől kikapott 6/4-re. Így kettejük külön harcát megnyerve Csizy Dezső jutott a legjobb 8 közé. Az utolsó csoportban az az érdekesség fordult elő, hogy csak Bartók János jelent meg, így szerencsés nyertesként ő jutott tovább.

A negyeddöntőkben Gönczi Sándor 6/3-ra nyert Németh Zoltán ellen, míg Bartók János végre játszhatott is a nap folyamán, de itt ki is kapott 6/4-re Fabók Jánostól. A másik ágon Bodó Péter játszott egy fárasztó, izgalmas ki-ki meccset Lanstiák Attilával, melyet végül nagy nehezen tie-breakben tudott megnyerni Péter. Csizy Dezső pedig feladta meccsét, így Pap Sanyi játék nélkül jutott az elődöntőbe.

Az elődöntő első mérkőzését Fabók János nyerte meg 6/3-ra Gönczi Sándor ellen, míg a másik meccsen Bodó Péter nagyon simán győzött Pap Sanyi ellen 6/0-ra.

A döntő kivételesen, a nagy létszám miatt vasárnap délután került lejátszásra, melyet Fabók János nyert meg 6/3-ra Bodó Péterrel szemben. Gratulálunk!!! :)

A legjobbak kategória vasárnap került megrendezésre. Itt összesen 9 fő játszott 3 csoportban. Az első csoportot a múlt heti győztes Dr. Kiss Tamás nyerte, a másodikat Zöldi-Kovács Péter és a harmadikat pedig Zátrok László. A döntő Dr. Kiss Tamás és Zoldi-Kovács Péter játszotta, melyet Péter nyert meg 6/2-re. Gratulálunk!! :)

Ezen a héten szombat délután megint mindhárom kategóriában lehet nevezni, míg vasárnap délelőtt pedig a legjobbak kategória kerül megrendezésre.

0-02-05-3c3a3d7a2e00ba8959b87118c652320449614e1dc26cf22ddaa1d4e2d17318c2_full