A hétvége győztesei a jobbaknál Vincze Gergely, a legjobbaknál Dr. Kiss Tamás

2016.11.10
By

Az elmúlt hétvégén a Bikás dombon újra mindkét nap volt verseny. Szombaton a jobbak és vasárnap pedig a legjobbak kategóriában lehetett játszani. Szombaton 19 fő játszott 5 csoportban. Az első csoportban Vágusz Csaba győzött veretlenül, de mellette még Katona Károly is tovább jutott a jó game arányának (+7) köszönhetően. A következőben körbeverés alakult ki, hiszen  Vincze Gergely csak tie-breakben tudott nyerni Dorozsmai Gábor ellen, míg Gergely viszont kikapott szintén elég szoros meccsen Scheeberger Csabától, akit viszont nagyon sima meccsen 6/1-re győzött le Gábor. Ennek köszönhetően a csoportelső Dorozsmai Gábor lett +8-as game aránnyal, de mellette Vincze Gergely is tovább tudott jutni. A harmadik csoport 3 fős volt, itt Hamar Ádám lett veretlen. A negyedik csoportban Pomázi Gábor 3 győzelemmel tarolt, míg az utolsóban szintén körbeverés volt. Itt a legjobban Regős Péter jött ki, és mellette még Gönczi Sándor jutott tovább. Bartók Jani kicsit lemaradt köztük a gamek tekintetében.. :(

A negyeddöntőkben Dorozsmai Gábor 6/0-ra nyert Vágusz Csaba ellen, Katona Károly nagy meccsen tudott nyerni Hamar Ádám ellen tie-breakben. Vincze Gergely simán hozta a meccsét Gönczi Sándor ellen 6/0-al, míg Pomázi Gábor küzdelmes, 7/5-ös meccsen jutott tovább Regős Péter ellen.

Az elődöntőben Dorozsmai Gábor 6/2-re hozta a meccset Katona Károllyal szemben, és Vincze Gergely is győzött 6/3-ra Pomázi Gábor ellen.

Utána őszintén nem tudom mi alapján, (Rolit kellene megkérdezni:) ), de volt még egy meccs Dévai Péter és Zuboky Alexa között is.. Itt Péter nyert 6/3-ra, majd ő játszott Vincze Gergellyel, aki 6/0 nyert Péter ellen. És Vincze Gergely nyert Dorozsmai Gábor ellen is a döntőben 6/3-ra. Ezáltal a szombati jobbak kategória győztese Gergely lett!!! :) Gratulálunk.

Vasárnap a legjobbak kategóriában mindössze 6 fő játszott, csoportmérkőzéses rendszerben. Itt Dr. Kiss Tamás lett a győztes 4 győzelemmel és 1 vereséggel, csak Szeghő Miklós tudta őt megverni ezen a napon. Gratulálunk a győztesnek!!! :) A második Pomázi Gábor lett 3 győzelem 2 vereséggel és a harmadik pedig Szeghő Miklós lett, aki ugye a nap győztesét is le tudta győzni.  Gratulálunk mindenkinek a jó meccsekhez… :)

Ezen a hétvégén újra várunk minden versenyezni vágyót szombaton délután 3 kategóriába, vasárnap délelőtt pedig a legjobbakba!!!