Csizy Dezső és Bodó Péter a két győztese a jobbak kategóriának szombaton, és Hajós Attila a vasárnapi legjobbak kategória győztese

2016.11.02
By

A hosszú hétvége első napján szép számmal jöttek a versenyünkre, és mivel a ranglista elejéről is nagyon sokan ott voltak, így 4x-es pontszámokért küzdöttek a résztvevők. Hat csoportban játszott a megjelent 26 fő.

Az első csoportot Bitera Krisztián meggyőzően, veretlenül nyerte. Igazán csak Halász Gábor szorongatta meg, de ellene is 6/3-ra tudott nyerni. A második csoportban Pap Sanyi lett az első 3 győzelemmel.. Hernádi Sanyi is két győzelemmel bírt, de ő sem bírt a rutinos Pap Sanyival, 6/3-al alul maradt ellene. A következő csoportban Lanstiák Attilával nem bírt senki, Klemm Józsi hamar feladta és kiütögette magát, míg Fodor Tamás egész jól tartotta magát, de végül ő is kikapott 6/4-re. A negyedik csoportban Kovács Szabolcs lett a győztes, 2 győzelemmel és egy vereséggel. Fabók Jánost megverte és Gönczi Andrástól kapott csak ki. Igaz ez csak nagyon kicsin múlott, hiszen nagyon szorongatta őt Ilyés Rita is végig a meccsükön és csak tie-breakben maradt alul.. De így Szabolcs mehetett tovább a legjobb 8 közé a körbeverést követően, hiszen Fabók Jani megverte Gönczi Andrást, ő viszont megverte Kovács Szabolcsot.. Az ötödik csoportban 5-en játszottak. Innen Bodó Péter és Damir Letica jutott tovább veretlenül, miután az egymás elleni meccsüket már nem játszották le, hiszen nem volt jelentősége. Az utolsó csoportban szintén 5-en játszottak, de ez a csoport elég erősre sikeredett!! :) innen is 2 versenyző jutott tovább Csizy Dezső veretlenül és mellette még Markója Áron mehetett a 8 közé.

A negyeddöntőkben Pap Sanyi kikapott 6/3-ra Bitera Krisztiántól, míg Csizy Dezső óriási meccsen, szoros játékban nyert Damir Letica ellen 7/6-ra. A másik ágon Lanstián Attila is szoros meccset játszott, de 5/4-re alul maradt Bodó Péterrel szemben, míg Kovács Szabolcs továbbjutott Markója Áron ellen.

Az első elődöntőben Csizy Dezső simán nyert 6/1-re Bitera Krisztián ellen, míg a másikat Bodó Péter nyerte Kovács Szabolcs ellen.

A döntő nem került lejátszásra, így 2 győztes lett kihírdetve Csizy Dezső és Bodó Péter személyében!! Gratulálunk mindkettőjüknek! :)

Vasárnap pedig a legjobbak kategóriában mérkőzött egymással 10 fő 2 csoportban.

Az első csoportot nagyon simán nyerte Hajós Attila 4 győzelemmel, összesen 4 game-t veszítve. Szép teljesítmény! Nem gyenge ellenfelek ellen sikerült ezt elérnie.. A másik csoportban azért kicsit szorosabban alakultak az eredmények. Szőke István lett az első 3 győzelemmel és 1 vereséggel. Zöldi Kovács Péter ellen nagyon megszenvedett, hiszen szoros meccsen, csak 7/6-ra tudott nyerni. Paragi Attila ellen viszont szintén szorosban, de alul maradt 7/5-re. Paragi Attilát viszont Pomázi Gábor verte 6/3-ra. Így a jobb game arányának köszönheti István a csoportelsőséget!

A döntőt aztán egy jó meccsen Hajós Attila nyerte meg 6/4-re Szőke István ellen. Gratulálunk minden résztvevőnek!!! :)

Ezen a héten is várunk mindenkit a Bikás Teniszklubba! Szombaton 3 kategóriába lehet jelentkezni, vasárnap délelőtt pedig újra csak legjobbak kategória lesz.

Az egyik győztes Halloween-es öltözékben:

14900397_1263262837027465_4366675776608783523_n