Czuppon Péter a hétvége győztese

2016.10.26
By

A fedett pályás szezon 2. versenynapján 25-en küzdöttek egy kategóriában és 6 csoportban. Sokan tették tiszteletüket a ranglista elejéről is, így 3x-os pontokat lehetett szerezni..

Az első csoportban Katona Károly 3 győzelemmel lett első. A második csoportban Hronyecz János csupán 1 game-t vesztett, így ő is simán továbbjutott a 8-as főtáblára. A harmadik csoportban 5-en játszottak, itt Bodó Péter 4 győzelmet aratott, és simán lett csoportelső. A következő csoport győztese Lanstiák Attila is simán hozta a csoportját. Az ötödik csoportot Ifj. Csányi M. Károly szintén veretlenül lett első, míg az utolsó csoportban Czuppon Péter lett veretlen. Mellettük még 2 második Hamar Ádám és Németh Zoltán tudott továbbjutni a főtáblára.

A negyeddöntők mérkőzésein Hronyecz János 6/3-ra nyert Katona Károly ellen, Lanstiák Attila is 6/3-at játszott Bodó Péterrel szemben. Czuppon Péter szoros meccsen tudott továbbjutni, 7/5-re nyert Ifj. Csányi M. Károly ellen. És végül az utolsó meccs is 7/5-el végződött, itt Hamar Ádám nyert Németh Zoltánnal szemben.

Az első elődöntőből Lanstiák Attila jutott tovább a döntőbe, miután Hronyecz János feladta a meccset. A másik ágon Czuppon Péter sima meccset játszott Hamar Ádám ellen, 6/0-al jutott a döntőbe.

A döntő szintén nem került lejátszásra, itt Lanstiák Attila nem állt már ki, így Czuppon Péter lett a nap győztese! Gratulálunk minden résztvevőnek! :)

Szombaton újra várunk mindenkit, megint 3 kategóriában lehet indulni és vasárnap pedig újra lesz külön verseny a legjobbak kategóriában a Bikás Teniszklubban….