A fedett pályás szezonnyitó verseny győztese maga a versenyszervezője Varga Roland lett

2016.10.19
By

Ezen a hétvégén sátorállítás miatt vasárnapra csúszott a szokásos szombati versenyünk. Így nem is volt olyan nagy létszámú a mezőny, és ha már így alakult, akkor kevesebb munka miatt a verseny szervezője, Varga Roland is beszállt a játékosok közé. És ha már így tett, meg is nyerte a versenyt! Gratulálunk hozzá! :)

Lássuk a részleteket:

Három 4 fős csoportban küzdöttek a nevezők. Az első csoportban Szőke István lett az első 3 győzelemmel, és körbeverés után Fabók János jutott tovább másodikként mellette. A második csoportban Vincze Gergely lett az első, mellette Bodó Péter és Bartók János is továbbjutott. A harmadik csoportot Varga Roland nyerte, és Jin Hansuk és Megyeri Attila is továbbjutott.

A negyeddöntőkben Bodó Péter játszott nagyon izgalmas, szoros meccset Szőke Istvánnal és végül csak tie-breakben maradt alul ellene. A következőn Vincze Gergely 6/3-ra nyert Jin Hansuk ellen. A másik ágon Varga Roland 6/0-al végzett Bartók Jánossal szemben, míg Fabók János 6/3-ra nyert Megyeri Attilával szemben.

Az első elődöntőn Szőke Istvánnak újra egy küzdelmes, nagy meccs jutott! Most Jin Hansuk ellen tudott nyerni, szintén tie-breakben. A másik ágon Varga Roland kicsit könnyebben jutott tovább, miután 6/3-ra nyert Fabók János ellen.

Úgy néz ki, hogy a főtáblán ezen az estén Szőke István csak tie-breakes meccset tudott játszani! Mondjuk, így legalább rendesen kijátszotta az idejét és gondolom, jól el is fáradt estére.. Szóval 2-szer már nyert 7/6-ra, úgy jutott a döntőbe, itt viszont már nem sikerült számára, hiszen most Varga Roland nyerni tudott ellene szintén 7/6-ra. Így a versenyszervezője behúzta a végső győzelmet saját maga számára! :) Gratulálunk mindenkinek a jó meccsekhez!

Ezen a héten újra szombaton várunk minden versenyezni vágyót a Bikás Teniszpályára!