Damir Letica a hétvége győztese

2016.10.12
By

A héten egy összevont kategóriában zajlottak a mérkőzések, és összesen 6 csoportban játszottak a nevezők. Az első csoportot Katona Károly nyerte veretlenül. A második csoportban Bodó Péter lett az első, viszont meglepetésre Gyimesi Katalin megverte Pétert 6/3-ra, de még a vereség ellenére is ő tudott továbbjutni a jobb game arányának köszönhetően. A következő csoportban Fabók János mindhárom meccsét megnyerte, igaz Pomázi Gábor nagyon megizzasztotta őt, mivel nagyon kemény, szoros meccsen csak tie-breakben tudott nyerni! A negyedik csoportot Damir Letica nyerte. A következőt 3 győzelemmel Jin Hansuk nyerte, így ő jutott tovább a legjobb 8 közé. Az utolsó csoportból pedig Pap Sanyi jutott tovább győztesként. Még 2 legjobb csoport második továbbmehetett a főtáblára, így Boton Jusztin és Pomázi Gábor játszhatott még tovább.

A negyeddöntőkben igazán izgalmas meccseket láthattunk. Katona Károly 7/6-ra tudott nyerni Jin Hansuk ellen, míg Pap Sanyi is 7/6-ra nyert Fabók Jani ellen. A másik ágon Bodó Peti is szorosat játszott, 7/5-re nyert Botond Jusztin ellen, és Damir Letica is továbbjutott Pomázi Gáborral szemben.

Az első elődöntő szintén szorosra sikeredett, Pap Sanyi tie-breakben nyert Katona Károly ellen. A másik ágon simább meccs volt, Damir Letica 6/2-re nyert Bodó Péter ellen.

A döntőben ma Damir Letica volt a nyerő, 6/3-ra győzőtt Pap Sanyi ellen. Gratulálunk mindenkinek! :)

Szombaton még utoljára szabadtéren várjuk a versenyezni vágyókat, mindhárom kategóriában lehet jelentkezni!!! :)