A hétvége bajnokai: Nayden Zhekov, Őri Ádám és Rácz Attila

2016.10.05
By

Szombaton szerencsére még szép időben zajlott le a versenyünk. A jobbak kategóriában 4 csoportban 16-an játszottak, a legjobbaknál 2 csoportban 8 fő és a szebbeknél is összejött 5 játékos.

Lássuk a részleteket! A jobbaknál az első csoportban körbeverés történt. Hesz Pál megverte 6/1-re Szabó Gábor, míg Gábor szintén 6/1-re megverte Katona Károlyt, Karcsi pedig nyert 6/4-re Hesz Pál ellen. Ebből a legjobban Hesz Pál jött ki, ő lett a csoport első, míg Katona Karcsi pedig a 2.-ként jutott tovább a legjobb 8 közé. A második csoportból 2-2 győzelemmel Nayden Zhekov és Pap Sanyi jutott tovább. Egymás elleni meccsüket nem játszották le a csoportban. A 3. csoportot Imre Zsolt nyerte veretlenül, a másodikként Pirityi András jutott tovább. Az utolsó csoportban Lanstiák Attila és Gyimesi Katalin szintén 2-2 győzelemmel jutott tovább, az egymás elleni meccsük lejátszása nélkül.

A negyeddöntőkben Nayden Zhekov 6/0-ra nyert Katona Károly ellen, míg Gyimesi Katalin is 6/0-al végzett Pirityi András ellen. A másik ágon megint nagyot küzdött egymás ellen Pap Sanyi és Hesz Pali, melynek végén Sanyi örülhetett, 7/5-re nyert Pali ellen. Lanstiák Attila pedig sima 6/0-ás meccsen, Imre Zsolt ellen jutott az elődöntőbe.

Az első elődöntőben Nayden nyert 6/4-re Gyimesi Katalin ellen, míg Lanstiák Attila 6/3-ra Pap Sanyi ellen.

A döntőben aztán Nayden meggyőző játékkal húzta be a döntőt Lanstiák Attila ellen 6/2-re. És ezzel megnyerte a jobbak kategóriát! Gratulálunk hozzá, szép volt!! :)

A legjobbak kategóriában az első csoportot Őri Ádám nyerte veretlenül, Korda Dávid előtt, míg a másik csoportot Csizy Dezső nyerte szintén 3 győzelemmel Kripner István előtt. A döntőben aztán izgalmas, szoros meccsen Őri Ádám nyert 7/5 arányban Csizy Dezsővel szemben. Gratulálunk! :)

A szebbek kategóriában pedig 5-en egy csoportban körmeccseket játszottak. Ezt a kategóriát igazán meggyőzően, 4 győzelemmel Rácz Attila nyerte meg, az ő dolgát Gyarmati Katalin nehezítette meg igazán, őt csak tie-breakben tudta legyőzni. A második Turzson Viktória, a harmadik pedig Gyarmati Katalin és Gyulafi László lett. Gratulálunk ennek a csoportnak is! :)

Szombaton az utolsó előtti szabadtéri versenyünk kerül megrendezésre, várunk mindenkit jó időt ígérnek! :)