Ezen a hétvégén a jobbaknál 3 első volt Vágusz Csaba, Illyés Péter és Pap Sanyi, a legjobbaknál Őri Ádám lett a győztes

2016.09.28
By

Nagy létszámú, erős mezőny jött össze a szombati versenyünkön! :) Ennek köszönhetően 3x-os pontszámokért küzdhettek a játékosok. A jobbaknál 5 csoportban 21-en, a legjobbaknál 8 fő játszott 2 csoportban.

Lássuk a részleteket!

Jobbak: Az első csoportot Hronyecz János nyerte veretlenül nyerte. A második csoportot Király Zsolt nyerte 3 győzelemmel, de nem játszott tovább a 8 között, helyette Fabók János ment tovább csoport másodikként. Harmadik csoportot Vágusz Csaba nyerte szintén veretlenül. A negyedik csoportban 5-en játszottak, itt Petrucsik Gábor nyert és mellette Illyés Péter jutott még tovább. Ők a csoportban nagyon szoros, izgalmas meccset játszottak, melyet Péter tudott megnyerni. Az ötödik csoportban is volt egy kis körbeverés, hiszen Pap Sanyi kikapott Hesz Páltól, míg Palit pedig Gyimesi Kati verte meg! Szép volt Kati, gratula! :) Viszont mindketten Sanyi és Pál is továbbjutott a 8 közé.

A negyeddöntőkben aztán Vágusz Csaba 6/3-ra nyert Germain Garand ellen, Fabók Jani szintén 6/3-ra Hronyecz Jani ellen. A másik ágon Illyés Péter 6/2 győzött Hesz Pállal szemben és Pap Sanyi 6/4-re tudott nyerni Petrucsik Gábor ellen.

Az első elődöntőben Vágusz Csaba nagyon nagy meccsen, a legszorosabban, csak tie-breakben tudott nyerni Fabók János ellen. Sajnos időhiányban a másik elődöntőt már nem tudták lejátszani, így 3 győztes lett ezen a szombaton a jobbak kategóriába Vágusz Csaba, Illyés Péter és Pap Sándor személyében. Gratulálunk mindenkinek! :)

A legjobbaknál az első csoportot veretlenül, 3 győzelemmel Őri Ádám nyerte, Csizy Dezső előtt. A másik csoportot Kripner István nyerte, Huszák János előtt. Így a döntőben Őri Ádám játszott Kripner Istvánnal, amit végül is izgalmas meccsen Ádám meg is nyert! :) Gratulálunk!

Szombaton újra várunk minden versenyezni vágyót, mind három kategóriában!