A Grand Slam bajnokok Pap Sanyi és Schuták László a jobbaknál és Csizy Dezső a legjobbaknál

2016.09.14
By

A US Openes Grand Slam versenyünk idén is a CSB-k mellett zajlott.. Így a legjobbak mezőnyében 19-en versenyeztek, míg a legjobbakba is eljött 4 játékos.

A legjobbaknál körmeccseket játszottak, mely kategóriát 3 győzelemmel Csizy Dezső nyert meg Damir Letica előtt. Az ő meccsük egyébként nagyon szoros, izgalmas labdamenetekkel teli játék volt, és végül csak tie-breakben tudott nyerni Dezső. Gratulálunk mindkettőjüknek! :)

A jobbaknál 5 csoportban küzdöttek a játékosok. Az első csoportban 2-2 győzelemmel végzett Katona Károly és Rácz Márton, de végül a jobb game arányának köszönhetően Károly jutott tovább a 8-as táblára. A második csoportot Jin Hansuk nyerte meg veretlenül, de Schuták László is továbbjutott a magas, +8-as game arányával. A következő csoportot meggyőzően, három győzelemmel Petrucsik Gábor nyerte, de mellette Gyimesi Katalin is továbbjutott. A negyedik csoportból Pap Sanyi és Molnár Kristóf volt a két továbbjutó, míg az utolsó csoportból Zsoldos Gábor jutott be a főtáblára.

A negyeddöntőben Petrucsik Gábor 6/3-ra nyert Jin Hansuk ellen, Pap Sanyi game-t sem engedélyezett Zsoldos Gábornak, 6/0-al jutott tovább. Gyimesi Katalin pedig meglepetésre nagyon meggyőzően, 6/1-re nyert Katona Károllyal szemben, és Schuták László is továbbment Molnár Kristóf ellen.

Az elődöntőkben aztán Pap Sanyi 6/2-re nyert Petrucsik Gábor ellen, míg Schuták László pedig nagyon szoros, izgalmas meccsen 7/6-ra Gyimesi Katalin ellen.

A döntő nem került lejátszásra, két győztes lett hirdetve Pap Sanyi és Schuták László személyében!! :) Gratulálunk mindenkinek a teljesítményéhez!

Szombaton folytatás következik, újra három kategóriában várjuk a jelentkezéseket!