Hegedűs András a szombati győztes

2016.09.07
By

Az elmúlt hétvégén 17-en játszottak a versenyünkön 4 csoportban a jobbak kategóriában. Ez azt jelentette, hogy a 8-as táblára minden csoportból ketten jutottak tovább…  Az első csoportot Katona Károly nyerte veretlenül, mellette Titeica Dániel jutott még tovább. A másodikban Dévai Péter volt a győztes és Schuták László lett a második. A következő csoportban Hesz Pál lett az első, miután Pap Sanyit 10/8-as tie-breakben legyőzte. Izgalmas meccs volt… :) Az utolsó csoportban 5-en játszottak, és Pintér Nóra igen csak megviccelte a fiúkat, hiszen 4 győzelemmel jutott tovább!!! Mellette Hegedűs András jutott be a 8 közé.

A negyeddöntőkben Hegedűs András 6/2-re nyert egy kicsit vitatkozós meccsen Hesz Pál ellen.. A következőn Dévai Péter 6/2-re nyert Titeica ellen. Ezután jött egy újabb meglepetés! Pintér Nóra 6/4-re győzött Pap Sanyi ellen… :) Igazán szép teljesítmény!  Az utolsó negyeddöntőben pedig Schuták László volt eredményes Katona Károly ellen, hiszen 6/3-ra nyert.

Ezután Dévai Péternek sajnos el kellett mennie, ezért feladta az elődöntőt, így Hegedűs András játék nélkül jutott a döntőbe. A másik ágon Schuták Lászlónak sikerült megállítania Pintér Nórát a menetelésben… 6/3-ra nyert ellene!

A döntő aztán egy szoros tie-break-es mérkőzést hozott, melyet végül nagy csatában Hegedűs Andrásnak sikerült megnyernie Schuták László ellen. Gratulálunk a tornagyőzelemhez!!! :)

A héten a US Open jegyében, Grand Slam versenyünk lesz, 5-szörös ranglistapontokért!!!! :) Várunk minden versenyezni várót 3 kategóriában is…