Varga Andor a hétvége győztese

2016.05.25
By

A szombati kezdést egy kissé megbolondította, hogy a Teniszparner női csapat a Bikáson játszotta a hazai meccsét a szokásos versenyünk előtt… :) Így kissé nehézkesen indultunk, meg ráadásul voltak variálások is rendesen, volt aki lemondta utolsó pillanatban, aztán volt aki bejelentkezett még.. :D Végül 18 fővel indultunk neki a versenynek 5 csoportban! CSB-k mellett nem volt rossz létszám ez!! :)

Az első csoportban Bodó Pétert megviccelte Kotta Szilárd, mivel nagyon jól játszva 9/8-ra győzött ellene, így ő ment tovább csoportelsőként, mert a másik meccsét is megnyerte. Péter csak a jó game arányéval tudott továbbjutni a 8-as táblára… A 2. csoportban Hári Péter ellenállhatatlan volt, simán nyerte mindhárom meccsét! A harmadik csoportban Tóth János nem talált ma legyőzőre, még Hamar Ádám se tudta ezen a napon legyőzni, 6/3-ra kikapott Jánostól. A negyedik csoportban Katona Károly hozott nagyon meggyőző eredményeket, három győzelemmel jutott tovább! :) Igaz Karcsitől kikapott Regős Péter 6/1-re, de a másik két meccsét nagyon simán nyerte, így jó game arányának köszönhetően továbbjutott ő is a legjobb 8 közé. Az utolsó csoportban Petrucsik Gábor és Varga Andor nagyon hosszú, nagyon színvonalas és szoros meccset játszott egymással… Végül Gábornak sikerült a győzelem 9/7-el, de mivel a harmadik játékost Andor 9/0-ra tudta legyőzni, neki lett a legjobb game aránya a csoport másodikok között, így simán készülhetett a negyeddöntőkre.. :)

És mint az elején megjegyeztem már, ez egy furcsa nap volt, rengeteg kavarással, és nagyon hosszú szoros mérkőzésekkel, így kb. 20.30 volt már mire véget értek a csoportmeccsek.. Jobb híján, hogy be tudjuk fejezni a versenyt, a kiesési szakaszban már csak 10-es szuper tie-breakeket tudtunk játszani kívételesen! Ezúton is köszönöm mindenki megértését, és segítőkész hozzáállását!!!!!!!!! :D

Akkor lássuk hogy is alakult ez a rész.. Varga Andor szorosban 10/8-ra nyert Kotta Szilárd ellen, míg Petrucsik Gábor szintén 10/8-al zárt Tóth János ellen. Bodó Peti 10/6-ot ért el Katona Károly ellen, míg Hári Péter 10/4-re győzött Regős Péterrel szemben.

Az elődöntőkben Varga Andor visszavágva a csoportban elszenvedett vereségért, 10/8-ra nyert Petrucsik Gábor ellen, míg Hári Péter 10/5-re győzőtt Bodó Péter ellen.

És aztán jött a döntő, ahol Varga Andor már megállíthatatlan volt, 10/4-re nyert az egész nap meg nem botló Hári Péter ellen… Gratulálunk Mindenkinek!!!!!!!!!! :)

Még egyszer köszönöm Mindenki hozzáállását! Szombaton újra várunk minden játékra jelentkezőt!

13245347_1147309398622810_477968694223179024_n