Bodó Péter a hétvége győztese a jobbaknál, szebbeknél Pirityi András nyert

2016.04.06
By

Az elmúlt hétvégén kipróbáltuk milyen is a “Bikram” tenisz… :D Aki ott volt, tudja milyen kemény volt játszani ebben magas páratartalomban napközben, csak estére a vége felé lett elviselhető a hőmérséklet a sátorban. Így is sokan voltunk, 26-an versengtek… 21-en a jobbakban és 4-en a szebbekben.

Az első csoportból Pap Sanyi jutott tovább veretlenül. A második csoportban Madacsay Máté lett veretlenül első, de mellette Bodó Péter is továbbjutott az egyik legjobb csoport másodikként, mivel +8 volt a game aránya. :) A harmadik csoport 5 fős volt, innen így mindenképpen ketten juthattak tovább. Volt egy kis körbeverés, melyből legjobban Megyeri Attila jött ki és mellette Regős Péter jutott még be a 8 közé. A következő csoportot Georgi Kornél nyerte szintén veretlenül.. viszont ő nem játszott a továbbiakban, helyette más került játéklehetőséghez.. Itt is továbbjutott a 2. Nayden Bulgária személyében. Az utolsó csoportból Varga Andor jutott tovább.

A negyeddöntőkben Varga Andor nagyon szoros, hosszú meccsen nyert Hesz Pál ellen 7/5-re, míg Madacsay Máté 6/3-ra Regős Péterrel szemben. A másik ágon Pap Sanyi nagyon hamar lenullázta a jól játszó Nayden Bulgáriát, míg Bodó Péter is meggyőzően nyert Megyeri Attila ellen 6/1-re.

Az első elődöntőn Varga Andor jó kis meccsen, már 4/1-re is vezetett Madacsay Máté ellen, aki még 4/3-ig vissza tudott jönni a meccsbe, de végül Andor 6/3-al behúzta a győzelmet! A másik elődöntőn is 4/1 volt már Pap Sanyinak Bodó Péter ellen, aki viszont itt megrázta magát és több game-t nem engedett Sanyinak, végül 6/4-re fordított és bejutott a döntőbe. Eddigre viszont már nagyon elhúzódott az idő, így csak egy szuper tie-breakre volt már idő, melyet nagy küzdelemben, hosszú menetek után Bodó Péter 10/7-re tudott megnyerni!!!! :) Gratulálunk mindenkinek a győzelemhez, és a fülledt időben való kitartásához is… :)

Szombaton még szintén fedett pályán várjuk a jelentkezőket! Az előrejelzés esőt jósol, tehát jól jön még a sátor!!! :D

20160402_215046