Szombathelyi Benedek a bajnok!!!

2016.03.30
By

Húsvét hétvégéjén is 27 fő versenyzett a Bikás és Poén teniszklub pályáin. :) A jobbaknál 24 fő 6 csoportra osztódott.. Az első csoportot Fabók János nyerte meggyőzően, veretlenül. A következő csoportot szintén simán Hronyecz János nyerte. A harmadik csoportnál kialakult egy kis körbeverés, melyből végül is Szombathelyi Benedek került ki győztesen, így ő jutott tovább a legjobb 8 közé. Két sima győzelem áll a neve mellett a csoportban és egy nagyon szoros 7/5-ös vereség az újonc bulgár Nayden-től, akit viszont Katona Károly vert meg. Viszont az egyik legjobb csoport másodikként Katona Károly is továbbjutott.. A negyedik csoportot kisebb meglepetésre dr. Sarkadi Ágnes nyerte meg, miután 2 nem könnyű férfi versenyzőt is le tudott győzni. A következő csoportot Bodó Péter, ha kicsit nehezen is, de behúzta!! Az ő életét szombat délután Morhardt Veronika nehezítette meg, mivel nagyon szoros ki-ki meccset játszottak, sőt már 5/3-ra is vezetett Vera, de Peti csak meg tudta fordítani valahogyan a meccset és 7/6-ra nyert. Az utolsó csoportot Hajós Attila az elvártaknak megfelelően megnyerte.

Következtek a negyeddöntők. Az első mérkőzésen Fabók János Bobóval (Le Trung) meccselt és nyert meg 6/1-re, miután Hronyecz János feladta a további mérkőzéseket, így neki adta át a helyét a csoportjukból. A második meccset Szombathelyi Benedek gond nélkül hozta, 6/0-ra nyert dr. Sarkadi Ágnes ellen. A következőt Hajós Attila hozta 6/1-re Katona Károllyal szemben, és Bodó Péter is nyert 6/2-re Regős Péter ellen.

Az elődöntőkben tovább menetelt a fiatal Szombathelyi Bence és 6/1-re nyert Fabók János ellen is. A másik ágon Bodó Péter jutott tovább, miután Hajós Attila kiszállt a további küzdelmekből. A döntőben aztán Bodó Péter kicsit meg nehezítette Szombathelyi Bence dolgát, kellett küzdenie rendesen a fiatal versenyzőnek, de azért csak sikerült egy szoros meccsen 6/4-re nyernie. Így ez zsinorban a második hétvége a versenysorozatunkban, hogy egy fiatal, úgymond “profinak” készülő versenyző tudott nyerni a felnőtt “rutinos” férfiak mezőnyében!!!! :) Gratulálunk hozzá!!

Szombaton újra találkozunk, várunk mindenkit!

12494851_1142495872427444_7225830930494295212_n