Farkas Zoltán a hétvége győztese

2016.03.16
By

A hosszú hétvége első napján 24 játékos küzdött a versenyünkön. Az első csoportot Bodó Péter nyerte veretlenül, Hesz Pál lett a 2., mivel nagyon szorosban 7/6-ra kapott ki Pétertől, de mindketten továbbjutottak a csoportból. A 2. csoportot Petrucsik Gábor nyerte 3 győzelemmel, mellette másodikként Madacsay Máté mehetett tovább. Meglepetésre ebből a csoportból se Fabók János, se Szőke István nem tudott ma továbbjutni. A harmadik csoportban Hronyecz János lett veretlenül az első. A következőben volt egy kisebb körbeverés, innen Ilyés Rita és Klemm József tudott továbbjutni. Az utolsó csoportot pedig Farkas Zoltán nyerte.

A negyeddöntőkben Hronyecz János hozta a kötelezőt Ilyés Rita ellen 6/2-re nyert, míg Petrucsik Gábor nagyot küzdött, és csak szoros meccsen tudott nyerni 7/6-ra Hesz Pál ellen. A másik ágon Farkas Zoltán 6/3-ra nyert Klemm József ellen, míg Madacsay Máté 6/4-re verte meg Bodó Pétert.

Az elődöntőkben aztán Petrucsik Gábor nyert, miután 5/1-es vezetésénél Hronyecz János feladta a meccset. A másikban pedig Farkas Zoltán nyert 6/2-re Madacsay Máté ellen.

A döntő ismét Farkas Zoltán sikerét hozta, miután 6/1-re nyert Petrucsik Gáborral szemben is!! :) Gratulálunk mindenkinek!!