Hamar Ádám a hétvége győztese

2016.03.09
By

A szombati munkanap ellenére is összejött 20 fő versenyezni, méghozzá a ranglista elejéről is szép számmal, így ismét 4x-es pontokért lehetett küzdeni!! :)

Az első csoportból Hamar Ádám tudott veretlenül továbbjutni és mellette az egyik 2.-ként Katona Károly is bekerült a 8 közé. A következő csoportban Fabók Jánosnak most nem sikerült továbbjutnia, hiszen kikapott Bodó Petitől és Hamsik Gábortól is, így ők ketten voltak a továbbjutók, Hamsik Gábornak volt 3 győzelme. A 3. csoportot Bartók János nyerte veretlenül, miután Király Zsoltot is legyőzte nagyon szoros 7/6-os mérkőzésen. A negyedik csoportban talán  meglepetésre Gyimesi Katalin tudott nyerni és így ő is bejutott a főtáblára, miután Hronyecz Jánost is le tudta győzni 6/4-re. Az utolsó csoportból jutott tovább ismét 2 fő, csoportelsőként Damir Letica és 2.-ként Hesz Pál.

A negyeddöntőkben Hamar Ádám nagyon szoros 7/6-os, ki-ki meccsen tudott továbbjutni, míg Hamsik Gábor viszonylag simán győzőtt Katona Károly ellen 6/1-re. A másik ágon Damir Letica ranglista vezetőhőz méltóan hozta a meccsét 6/2-vel Bartók János ellenében, míg Hesz Pál nyert 6/2-re Gyimesi Katalinnal szemben.

Az elődöntőkben Damir továbbra is nyerni tudott 6/2-re Hesz Pál ellen, és Hamar Ádám is nyert Hamsik Gábor ellen 6/4-re.

És végül a döntő nagy küzdelemben 6/4-re Hamar Ádám győzelmével végződött Damir Letica ellen. Gratulálunk minden résztvevőnek!! :)

Szombaton, a hosszú hétvége első napján újra várunk mindenkit szeretettel!!! :)