A hétvége győztese Kápolnási Norbert

2015.12.10
By

Szerényebb létszámú versenyünk volt a hétvégén, de így is kényelmesen 8 pályán játszhattunk… :) És mégis, épphogy belefért az időbe a döntő..
Összesen 17 játékos küzdött egymással 4 csoportban. Az első csoportot Fabók János nyerte veretlenül, második Himics Miklós lett! A másodikat S.Nagy Csaba nyerte, míg 2. Bradács Zoltán lett… A harmadik csoportban Kápolnási Norbi lett az első veretlenül, igaz első meccsén Nagyon megszorította őt Márton István, csak tie-breakben tudott nyerni ellene Norbi, viszont István így is továbbjutott a csoportból. Az utolsó csoportot Bodó Péter nyerte meg, míg mellette Lanstiák Attila jutott be a 8 közé. Elsőként S.Nagy Csaba jutott tovább az elődöntőkbe. Fabók János 6/1-re nyert Bradács Zoltán ellen, Bodó Péter 6/3-ra Márton Istvánnal szemben, míg Kápolnási Norbi 6/2-vel Lanstiák Attila ellen.
Az elődöntők aztán nagy csatákat hoztak… Fabók János 5/4-re nyert S.Nagy Csaba ellen, míg Kápolnási Norbi is csak épphogy továbbjutott Bodó Péterrel szemben, hiszen újból egy tie-breakes meccset kellett megnyernie ehhez… A döntőben aztán úgy nézett ki, hogy Fabók Jani megfoghatja ezen az estén Kápolnási Norbit.. 2/0-ra, majd 3/2-re is vezetett Jani, sőt 4x volt labdája a 4/2-höz, de azt nem sikerült megcsinálnia.. utána 4/3-al már Norbi fordul és nem engedte ki a kezéből a végső győzelmet, 6/3-al megnyerte a meccset, és ezáltal a versenyt is! Gratulálunk minden résztvevőnek!!! :)
Szombaton várunk mindenkit szintén fix 8 pályán a Bikás és a Poén Teniszklubban, majd vasárnap pedig a Yonex kupa II. állomására várjuk a nevezőket!

Amit még tudni érdemes, december 21-én 18 órától szezonzáró vacsorát tart a Teniszpartner versenysorozat tenisztársunk Regős Péter éttermében! Vacsora után díjátadó is lesz.. Díjazzuk a ranglista első 10 helyezettjét, az év női versenyzőjét, az év feltörekvőjét és Fair play díj is átadásra kerül. Aki jön, előre válassza ki a menüt, amit szeretne fogyasztani, ez a honlapunkon és a Facebook oldalon is megtalálható. Aki a december 12-i vagy december 19-i versenyen játszik, a vacsorán ingyen vehet részt!!!! :) A többiek számára ez 2.500 Ft-ba fog kerül. Gyertek el minél többen, hogy egy jó hangulatú esttel zárhassuk le a 2015-ös évet!