Tapolcsányi Patrik a versenysorozat legújabb győztese

2015.12.17
By

Karácsonyi készülődés és várakozás ide vagy oda, ezen a hétvégén is összejött egy népes, 27 fős mezőny… :) Méghozzá nem is gyenge! Hiszen a ranglista első 10 helyezettjéből öten is eljöttek, így 4x-es pontokért folytak a küzdelmek a hétvégén.

Damir Letica, a ranglistavezető veretlenül továbbjutott a csoportjából. Bodó Péterre kicsit várni kellett, hogy megérkezzen, hiszen különböző akadályok nehezítették az idevezető útján.. :( Viszont, ha már megérkezett, meg is nyerte rögtön a 3 csoportmeccsét és máris a 8 között találta magát. Fabók János is veretlenül jutott tovább a csoportjából, itt igazán Németh Zoltán nehezítette meg a dolgát, csak szorosban, 7/5-re tudott nyerni ellene. Jin Hansuk szintén hozta a meccseit a csoportban, így mehetett tovább… míg ebből a csoportból került ki a legjobb második is Gönczi Sándor személyében. Katona Károly most nem tudta igazolni a kiemeltségét, hiszen Regős Pétertől nagy csatában, 6/4-re kikapott. Így Péter jutott tovább a csoportból, miután nagyon nagy küzdelemben, hosszú meccsen tie-breakben nyerni tudott Halász Gábor ellen is. A következő csoport kiemeltje, Király Zsolt meglepetésre egy meccset sem tudott megnyerni ezen a napon. Itt egy, a sorozatunkban új versenyző Tapolcsányi Patrik mutatta meg, hogy akár a végső győzelemre is esélyes lehet.. :) Az utolsó csoportban szintén nem a kiemelt Árok Zoltán jutott tovább, hiszen ő kikapott Márki Ferenctől, így Feri lett a 8-as tábla utolsó befutója.

A negyeddöntőkben aztán Damir Letica nyert 6/2-re Fabók János ellen, Jin Hansuk sem kímélte Regős Pétert és 6/1-re nyert, míg Tapolcsányi Patrik ezt a meccsét is hozta, most Gönczi Sándor ellen 6/2-vel, és Márki Feri nagyon szoros meccsen ugyan, de nyerni tudott Bodó Péter ellen 7/6-ra.

Az első elődöntőben Jin Hansuk már nem bírt Damir Leticával, aki ranglista vezetőhöz méltóan ma is döntőbe jutott.. 6/4-el tudott nyerni Damir. A másik elődöntőben Tapolcsányi Patrik parancsolt megálljt a mai napon menetelő Márki Ferencnek, akit 6/3-ra tudott legyőzni.

És akkor következett a döntő, ahol az volt a kérdés, Damir be tudja-e húzni a meccset az újonnan érkezett Tapolcsányi Patrik ellen? Hát, ahogy kiderült nem tudta, túl nagy falatnak tűnt ezen a napon neki is, csak úgy mint a többiek számára! :) Patrik 6/3-al meggyőzően nyerte meg a döntőt!!! Gratulálunk hozzá és várjuk őt máskor is versenyeinken! :)

Versenysorozatunk szombaton a Bikás és Poén teniszklubban folytatódik tovább jobbak és szebbek kategóriában, míg vasárnap a Bikáson a legjobbak számára.

És ne felejtsétek, hogy december 21-én hétfőn 18 órától a Regős étteremben lesz az Évzáró Teniszpartner vacsora, díjátadással egybekötve!!!! :) A három fogásos vacsora ára 2.500 Ft, de aki a múlt versenyünkön illetve a 19-i versenyen nevezett ingyen vehet részt!! :) Részletek és menü a www.teniszpartner.hu oldalon…..

Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel, csapjunk egy jó kis bulit!!!!!! :D :D

IMG_3432IMG_3431