A hétvége bajnokai: jobbak Pomázi Gábor, szebbek Morhardt Veronika és legjobbak Varga Roland

2015.12.02
By

Az elmúlt hétvége mezőnye kicsit megoszlott.. szombaton 14-en játszottak a jobbakban, 6 hölgy a szebbeknél és 10 fő a legjobbakban vasárnap.
Voltak le nem játszottak meccsek is a csoportokban itt is ott is különböző dolgok miatt… :( Mondjuk, szerintem ezt nem kellene bevezetni! Aki eljön, az lehetőleg játssza le az összes csoportmeccsét!!! Egyedül a szebbeknél mondható el, hogy mindenki mindenkivel lejátszotta a meccsét! Itt veretlenül lett első Morhardt Veronika, a 2. helyezett Cser Ágnes és a 3. pedig Ilyés Rita lett.

Nézzük most akkor a jobbakat.A foghíjas csoportmeccsek után a továbbjutók a 8 között játszhattak tovább..
Az egyik ágon Katona Károly 6/4-re tudott nyerni Gönczi Sándor ellen, míg Bodó Péter, a múlt heti nyertesünk most szoros meccsben 7/6-ra Deák Balázs ellen már itt a 8 között kikapott… A másik ágon pedig Márton István tudott szorosban szintén 7/6-ra nyerni Bradács Zoltán ellen, míg Pomázi Gábor simábban 6/1-re hozta a meccsét Király Zsolt ellenében. Az elődöntőkben Deák Balázs hozta a meccsét 6/2-vel Katona Károllyal szemben, míg Pomázi Gábor Márton Istvánt is legyőzte 6/2-vel. Sőt… végül a döntőt is ugyanilyen arányban megnyerte Deák Balázs ellenében. Így ismét új bajnokot avathattunk a héten a jobbak mezőnyében! Gratulálunk!!! :)

A vasárnapi legjobbaknál 2 db 5 fős csoportban küzdöttek a résztvevők. Sajnos itt is voltak elmaradt meccsek… :( Végül 4 játékos juthatott tovább a csoportmeccsek után, így rögtön elődöntőket játszahattak.. Itt Pohl Ákos visszavágott a pár héttel ezelőtti döntőben elszenvedett vereségéért és 6/2-re nyert Kápolnási Norbert ellen. Míg a másik ágon pedig a versenyszervező Varga Roland maga is küzdhetett a továbbjutásért.. ami meg is lett neki, viszonylag simán 6/2-vel nyert a ranglista vezető Damir Letica ellen! És végül még a döntőt is sikerült nagy küzdelemben, szoros meccsen 7/6-ra megnyernie Pohl Ákossal szemben! :) A gratuláció őt is megilleti… ;) :D

Következő versenyünk a Bikás és Poén teniszklubban lesz szombaton ismét fixen 8 pályán, amely verseny egy 8 állomásos versenysorozat része, ahol a résztvevők közül aki a legtöbb ranglistapontot gyüjti az 5 legjobb eredményéből az másodmagával eltölthet egy napot teljes ellátással a telki edzőközpontban. Vagyis a Globall Sport Wellness és Konferencia Hotelben ****

bemutatkozas
medence1-150x150

jakuzzi1-150x150

 

 

 

 

 

December 13-án pedig jön a Yonex kupa II. fordulója!!! Készüljetek! Itt a legjobbak legjobbjai versengenek… :)