A hétvége bajnoka jobbaknál Bodó Péter, legjobbaknál Huszák János!!!!!

2015.11.25
By

Az elmúlt hétvégén szombaton a Bikás és Poén teniszklubban 7 csoportban játszott a 25 nevező a jobbak kategóriában, míg vasárnap a legjobbak 15-en 5 csoportban.

Részletek:

Damír Letica nagyon simán nyerte a csoportját, csak úgy mint Lanstiák Attila. A 3. csoportban Gönczi Sándor lett az első. A negyedik csoportban Bradács Zoltán lett első, egy sima 9/0-ás mérkőzés után egy nagyon szorosat is sikerült megnyernie Katona Károly ellen 9/7-re. A következő csoportban, a Bikáson Bodó Péter már 2 szorosabb mérkőzés és egy simább után tudott első lenni. A 6. csoportban ezúttal Petrucsik Gábor, a múlt hetekhez hasonlóan most nem tudott első lenni, hiszen Balogh Márton nagyon kemény csatában 7/6-ra győzőtt ellene, így ő mehetett tovább a nyolc közé. Az utolsó csoportot Fabók János nyerte 2 nagyon szoros győzelemmel.

A negyeddöntőben sem sokat engedett Damír Letica, hiszen 6/2-re nyert Bradács Zoltán ellen, míg Lanstiák Attila ezen az estén lenullázta Gönczi Sándort. Bodó Péter simán verte 6/2-vel Balogh Mártont, míg Fabók János is hozta a meccsét Reich Emil ellen 6/3-al.

Ez első elődöntőben Fabók János élete játékát játszotta…. :) Már 4/1-el ment, szinte leütötte a pályáról Bodó Pétert… De aztán történt valami, Jani talán nem hitte el, hogy ez most tényleg meglehet neki.. illetve Peti is változtatott valószínűleg és innen megfordította a meccset, és nagy küzdelemben 7/6-ra nyert és döntőbe jutott!!! :) Szép teljesítmény volt mindkettőjüktől.. A másik elődöntőben pedig Damir Letica nyert Lanstiák Attila ellen.

És ha már fordítani tudott Bodó Péter az elődöntőben, kitartott a lendülete és ezúttal megverte Damir Leticát is 6/4-el, és ezáltal behúzta a végső győzelmet is! :) Nyereménye egy Prince ütő volt!! Gratulálunk mindenkinek! :)

Lássuk a vasárnapi legjobbak kategóriát!

Csoportelső lett Zátrok László, Kiss András 2-2 győzelemmel. Huszák János kicsit megingott még a csoportjában, vereséget szenvedett Gere Zoltántól, de még így is tovább tudott jutni.. Szőke István is nyerte a csoportját, mellette Botond Jusztin mehetett még tovább, míg az utolsó csoportot Bartha László meggyőzően nyerte. Rajtuk kívül még Pomázi Gábor jutott a 8-as táblára szintén  csoport másodikként.

A nyolc között Kiss András nyert 6/3-ra Zátrok László ellen, Huszák János nem kegyelmezett Szőke Istvánnak és 6/1-el mehetett tovább, Botond Jusztin 6/4-re nyert Gere Zoltán ellenében, míg Pomázi Gábor 6/3-ra Bartha Lászlóval szemben.

Az elődöntőben az egyre jobb formába lendülő, és a csoportbeli veresége után senkinek sem kegyelmező Huszák János 6/1-el hozta a meccsét Kiss András ellen. A másik elődöntőben pedig Pomázi Gábor nyert 6/3-ra Botond Jusztin ellen.

És végül a döntőben sem ingott meg kicsit sem Huszák János, hiszen azt is 6/1-el húzta be Pomázi Gáborral szemben. Gratulálunk szép teljesítmény volt!! A nyolcad döntőtől kezdve Jani  3 meccsen összesen 3 game-t veszített csak! ! :) Megérdemelt győzelem volt!

Hétvégén újra várunk minden versenyezni vágyót szombaton a jobbak kategóriában a Bikás és Poén Teniszklubba fixen 8 pályán, míg vasárnap a legjobbakban a Bikás Teniszklubba!

8c5b96736c4c8604cd771ce53d66dca9c97467b7a1e02a41ea57a24bac133572