Az I. Yonex kupa nyertese Katona Ádám

2015.11.18
By

Az első Yonex kupa a maximális 16 fővel rajtolt el.. :)

4 csoportban küzdöttek a résztvevők és minden csoportból 2 fő jutott tovább. Az első csoportot Serkédi Erik mindössze 1 game vesztességgel nyerte, míg a második Varga Roland lett, de még ő sem tudott game-t rabolni Eriktől… A második csoportot Katona Ádám nyerte Fodor Krisztián előtt. A 3. csoportot Szabó Tamás nyerte Damir Letica előtt. A 4. csoportot pedig Lovas Endre nyerte, második Zöldi Kovács Péter lett.

A negyeddöntőkben Serkédi Erik szintén nem botlott és nullával hozta le a meccsét Fodor Krisztián ellen, Szabó Tamás 6/2-re nyert Zöldi Kovács Péterrel szemben, Lovas Endre 6/3-ra Damir Letica ellenében, míg Katona Ádám 0-ra verte Varga Rolandot.

Az első elődöntőben Szabó Tamásnak sikerült 2 game-t csinálnia Serkédi Erik ellen, míg a másikban Katona Ádám nyert Lovas Endre ellen 6/3-ra.

A döntő viszont szorosra sikeredett, igazán izgalmas volt, és csak tie-breakben tudta megnyerni Katona Ádám Serkédi Erik ellen! Gratulálunk mindkettőjüknek, szép teljesítmény volt az egész napi játékuk! Ezen a napon nem nagyon volt ellenfelük a mezőnyben… :)

A következő Yonex kupa állomás december 13-án lesz a Bikás Teniszpályán! Várjuk az újabb érdeklődőket is… :)