Szűcs Bence a hétvége győztese

2015.11.18
By

Ezen a hétvégén is szép számmal 28-an versenyeztünk. Most is, mint a fedett szezonban mindig 2 helyszínen a Bikás és a Poén Teniszklubban 7 csoportban küzdöttek a játékosok. Ez a hétvége nem volt meglepetés mentes! :) Méghozzá a legnagyobbat egy hölgy okozta.. Dr. Sarkadi Ágnes döntőt játszhatott a férfiak mezőnyében, és végig nagyszerűen játszott… A bajnok pedig egy új jelentkező, Szűcs Bence lett!! :)

Nézzük a részleteket!

A Poénon Damir Letica ranglista vezetőhöz méltóan, veretlenül nyerte a csoportját, csak Balogh Márton tudta őt megszorítani 5/7-es vereséggel.. A 2. csoportot Katona Károly nyerte, őt Hőnigh István szorongatta szintén 5/7-el.. A 3. csoportot Hesz Rudolf nyerte szintén veretlenül. Bodó Péter csak Rudi ellen botlott meg és egész jó, +7-es game aránnyal várta, hogy ki lesz a legjobb csoport 2. Mint később kiderült volt nála is jobb… És akkor nézzük a 4. csoportot. Itt dr. Sarkadi Ágnes nyert veretlenül! :) Mégpedig meglepetésre olyan ellenfeleket vert meg, mint Lanstiák Attila és Tóth Gábor, akik már álltak máskor a dobogón is, most pedig nem tudtak továbbjutni a csoportból Ági miatt. Ebben a csoportban egyébként mindegyik meccs nagyon hosszú, és szoros volt… :)

A Bikáson Petrucsik Gábor nyerte meggyőzően a csoportját, mindössze 2 game-t veszített! A következő csoportot Szűcs Bence nyerte, ő egyenesen Székesfehérvárról jött azért, hogy a végső győzelmet megszerezze… :) Az utolsó csoportot Árok Zoltán nyerte, míg szorosan innen került ki a legjobb csoport második is Márki Ferenc személyében.

A negyeddöntőkben Petrucsik Gábor 6/4-re nyert Árok Zoltán ellen, Szűcs Bence pedig Márki Ferenc ellen 6/4-re. A másik pályán Damir Letica nyert 6/3-ra Hesz Rudolf ellen, míg dr. Sarkadi Ágnes szintén 6/3-ra Katona Károly ellen is nyerni tudott! :)

Az első elődöntőben Szűcs Bence 6/2-re nyert Petrucsik Gáborral szemben, míg a másik elődöntőre a továbbiakat Damir feladta, így dr. Sarkadi Ágnes szerencsésen, játék nélkül máris a döntőben találta magát. Ahol viszont már nem tudott tovább menetelni, hiszen Szűcs Bence 6/0-al behúzta a meccset, és ezzel megnyerte a versenyt!! :) Gratulálunk mindenkinek!! Szombaton ugyanitt várunk mindenkit szintén fix 8 pályával…