Kápolnási Norbert a bajnok!!

2015.11.11
By

Ezen a hétvégén is szép számmal 31-en játszottak a versenyünkön.. Úgy látszik tetszik nektek ez a fix 8 pályás lebonyolítás! Kényelmes, hiszen max. 32 főnél minden csoportnak van egy saját fix pályája… :)) És még így is kissé elhúzódott ez a szombati nap, hiszen éppen hogy csak belefért a döntő…

Nézzük a részleteket!

Damir Letica ranglistavezetőként, az elvárásoknak megfelelően hozta a csoportgyőzelmet. A 2. csoportot Hári Péter kevés game veszteséggel, veretlenül nyerte, különösebb izgalmak nélkül! A következő csoport viszont elhozta az izgalmakat is.. :) Úgy nézett ki, hogy Georgi Kornél lesz a befutó csoportelsőként.. Már 5/1-re is vezetett Fáry Zsigmond ellen, 5/3-nál 2 meccslabdája is volt, ahonnan Zsigmond fordított 6/5-ra, amit Kornél még kiegyenlített és jöhetett a tie-break… Ezt sikerült Zsigmondnak behúznia, és így 3 győzelemmel ő lett a csoportelső… :) Nem semmi meccs volt!! Megemlítendő még, hogy ha Kornél bármennyire is nyer, akkor Fabók János lett volna az első… ;) Érdekes csoport volt!!  A 4. csoportban Pohl Ákosnak nem volt ellenfele, veretlenül nyert. Kápolnási Norbi simán nyerte a csoportját. A következő csoportban 2 győzelemmel és 1 szoros vereséggel Király Nóri tudott továbbjutni a fiúk közül a 8-ba!! :) Nagy Zolinak nem okozott problémát megnyerni a csoportját.. És végül az utolsó csoportból Jin Hansuk mehetett tovább 1 szoros veresége ellenére..

A nyolc között aztán Kápolnási Norbi nyert Nagy Zoli ellen, Király Nóri kikapott Jin Hansuktól, Pohl Ákos hozta a a Hári Péter elleni meccsét, míg Damir Letica meglehetősen könnyen 6/0-ra nyert Fáry Zsigmond ellen…  Aztán az elődöntőben Kápolnási Norbi nagyon nagy meccsen, éppen hogy csak tovább jutott, miután 7/6-ra sikerült legyőznie Jin Hansukot. A másik ágon pedig Pohl Ákos nyert Damir Letica ellen.. A döntőben aztán nehezen, szoros meccsen nyert Kápolnási Norbert!!! Gratulálunk Neki, szép teljesítmény volt! :)

A héten szombaton szintén a Bikás és Poén Teniszklub ad otthont a versenynek fix 8 pályán továbbra is. Míg vasárnap indul útjára a Bikás Teniszklubban a Yonex kupa… ;) részletek a www.teniszpartner.hu weboldalon! Gyertek minél többen, mindenkit szeretettel várunk! :)