Zöldi Kovács Péter a hétvége bajnoka

2015.11.04
By

Szombaton a 29 versenyző 7 csoportban küzdött egymással a Bikás és a Poén Teniszklubban. Minden csoportnak jutott egy saját pálya, így nagyon kényelmesen, és gyorsan tudtak haladni a meccsek… :) És ez ezek után is így lesz minden hétvégén!!!

A Poénon játszó első csoportot Zöldi Kovács Péter nyerte, mondhatni simán 3 győzelemmel… A következőből Regős Péter jutott tovább veretlenül, miután Hronyecz János kisebb sérüléssel bajlódott, így nem igazán alakulhatott ki közöttük nagyobb csata. A harmadik csoportban kialakult kisebb körbeverés, hiszen Bartha László megverte Fabók Jánost, míg Laci kikapott Dr. Sarkadi Ágnestől, és Ági pedig kikapott Janitól.. :) Ebből a legjobban +8-as game aránnyal Fabók János jött ki, így ő jutott tovább a 8 közé… A következő csoportból Pap Sanyi ment tovább, akinek azért itt nem volt olyan nehéz dolga a 3 lánnyal körbevéve.. :D A többiek a Bikáson játszottak. Itt az első csoportból 2-en jutottak tovább, mivel itt 5-en játszottak, Bodó Péter és Tóth Gábor személyében. A másik csoportot Katona Károly nyerte 3 győzelemmel. Míg az utolsóból kisebb meglepetésre a fiatal Urbán Tamás tudott továbbjutni, mivel a csoport favoritjának számító Farkas Pétert nagy küzdelemben, 7/6-ra megverte.

A negyeddöntők a következőképpen alakultak: Tóth Gábor 7/5-re nyert Katona Károly ellen, Bodó Péter pedig 6/2-re Urbán Tamással szemben. Zöldi Kovács Péter 6/3-ra hozta a meccsét Fabók János ellenében, míg Regős Péter 6/0-ra nyert Pap Sanyi ellen.

Az egyik elődöntőből Bodó Péter jutott a döntőbe, miután 6/3-ra verte Tóth Gábort, míg a másikból Zöldi Kovács Péter 6/1-es győzelem után Pap Sanyival szemben.

Végül pedig a döntőt Zöldi Kovács Péter nyerte 6/3 arányban Bodó Péter ellen.

Gratulálunk mindenkinek!!!! :) Szombaton várunk újra mindenkit, szintén 8 pályán a Bikás és a Poén Teniszklubban…