Jin Hansuk, Gyimesi Katalin és Pohl Ákos a hétvége bajnokai

2015.10.27
By

bikas
Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap is volt verseny a Bikás Teniszklubban.. Szombaton jobbak és szebbek ezúttal csak lányokkal és vasárnap pedig a legjobbak mezőnye versengett.

Jobbakban 16 fő indult négy 4 fős csoportban, csoportonként a 2 első jutott tovább. Az erős mezőny miatt ma is 3x-os ranglista pontokért küzdöttek a résztvevők. Kezd egész nemzetközi lenni a kis versenysorozatunk… Már eddig is több nemzetiség megfordult nálunk, sőt rendszeres résztvevői is a hétvégéinknek.. :) Most egész távoli helyről Ausztráliából csöppent közénk egy fiatalember, Brad Mcconell, aki az első csoportból Hronyecz János mellett egyből tovább is jutott 2.-ként. A második csoportot Erdős György  nyerte veretlenül, mellette a dél-koreai Jin Hansuk jutott még a 8 közé. Ők ketten nagyon szoros meccsen döntöttek a csoport elsőségről Gyuri csak 7/5-re tudott győzni… A harmadik csoportból Oláh Sándor veretlenül, és Ilyés Zoltán jutottak tovább. A negyediket Holczer Antal nyerte, aki a csoport meccsek után elment, így Pap Sándor és Tóth Gábor mehetett játszani a 8 közé.

A negyeddöntőkben Jin Hansuk nyert 6/4-re Hronyecz Jani ellen, Ilyés Zoltán 6/2-re Pap Sanyi ellen, Erdős György nyert 6/3-ra Oláh Sándorral szemben, és végül Tóth Gábor nyert 6/3-ra Brad Mcconell ellen.

Az elődöntők viszonylag sima győzelmekkel zárultak.. Jin 6/2-re nyert Ilyés Zoli ellen, mígy Erdős Gyuri is 6/2-re Tóth Gábor ellen.

A döntőben megismétlődött volna a csoport meccs Gyuri és Jin között, viszont Gyuri ezt már nem óhajtotta, így feladta a meccset és Jin Hansuk lett a győztes! :) Gratulálunk!

A szebbekben most 7 lány versenyzett 2 csoportban.. :) Az első csoportot Gyimesi Katalin game veszteség nélkül nyerte, míg Ilyés Adriana lett a 2. A másik csoportban Hámori Zsuzsa lett az első, míg Ilyés Rita a 2.

Ők keresztben játszották le az elődöntőket… Gyimesi Katalin 6/3-ra győzőtt Ilyés Rita ellen, míg Hámori Zsuzsa 6/0-ra Ilyés Adriana ellen. A döntőben Gyimesi Katalin tudott győzni 6/3-ra Hámori Zsuzsa ellen, míg a 3. helyért Ilyés Rita nyert 6/2-re Ilyés Adriana ellenében. Itt is gratulálunk mindenkinek! :)

Vasárnap pedig következett a legjobbak mezőnye… :) Itt 13-an versenyeztek 4 csoportban.  Az első csoportot Pohl Ákos nyerte, mellette Éles János ment tovább a 8 közé. A második csoportban Kápolnási Norbi lett az első és Balogh Márton a 2. A következőben Firtosvári András győzött, Huszák János 2.-ként jutott tovább. Az utolsó 4. csoportot pedig Békássy Koppány nyerte, 2. Zátrok László lett.

Nyolc között Pohl Ákos 7/5-re nyert Balogh Márton ellen, Huszák JÁnos 6/1- re nyert Békássy Koppánnyal szemben, Kápolnási Norbi hozta a meccsét 6/3-ra Éles Jánossal, míg Zátrok László 6/2-re nyert Firtosvári András ellen. A döntőben Pohl Ákos és Kápolnási Norbert jutott, amit Ákos tudott megnyerni 6/3-ra. A gratuláció itt is jár mindenkinek!! :)

Szombaton a Poén és Bikás Teniszklubba várjuk a teniszezni vágyókat 8 fixen lefoglalt pályával!!!!!!! :)

Szintén lehet jobbak, szebbek női és szebbek vegyes kategóriába is jelentkezni…

Ne felejtsétek szerda éjfélig kedvezményes áron lehet nevezni!!