Balogh Márton és Szőke István végzett a megosztott első helyen

2015.10.21
By

A fedett pályás szezon első versenyét még nem tudtuk hazai pályán megtartani, mivel ott csak a héten kezdődött a sátorállítás… Miután a Vasas Pasarét Teniszpályán sikerült helyet szereznünk, ezen a héten sem maradt verseny nélkül a sorozatunk!!! :) Olyannyira nem, hogy nagyon sokan jelentkeztek, voltak késői nevezők és késői lemondók is.. Így végül 26-an vágtak neki a napnak. Szerencsére jöttek új és régi új versenyzők is, akiket remélhetőleg látunk még közöttünk, hiszen nagyon jól játszottak! A nap erősségi szintjét mutatja, hogy 3x-os ranglista pontokat lehetett gyűjteni, mivel a listánk elejéről is sokat itt voltak… :)

7 csoportban küzdöttek a játékosok. Az első csoportot Hronyecz János, a tőle megszokott módon, 3 győzelemmel megnyerte.. A második csoportban egy régi új játékos, Fáry Zsigmond nagyon megküzdött Bodó Péterrel, végül 9/7-re sikerült nyernie, és ezzel továbbjutnia a csoportból.. Péternek ezúttal nem sikerült. A 3. csoportban egy új játékos mutatta meg magát, és igencsak jó játékkal mindenkit megverve jutott tovább a 8 közé. Viszont ebből a csoportból került ki a nap legjobb csoport 2.-ja Fabók János személyében, hiszen +8 game arányt tudott elérni… A következő csoportot a régen látott Botond Jusztin meggyőzően, simán 3 győzelemmel megnyerte. Itt a másik 3 versenyző kemény, szoros meccseket játszott egymással.. :) Az ötödik csoportban Szőke István nyert veretlenül. A következő csoportban Király Zsolt és Pap Sanyi is 2-2 győzelemmel állt a meccsük előtt, amit viszont Zsolt feladott, mert el kellett mennie, így Sanyi játék nélkül tudhatta magát a legjobb 8 között. Az utolsó csoportot pedig Balogh Márton nyerte meg!

Következtek a negyeddöntők.. Hronyecz Jánossal ma nem bírt Botond Jusztin, kikapott 6/1-re, Szőke István nyert Pap Sanyi ellen 6/2-re. A csoportmeccsek után a várakozásokkal ellentétesen Balogh Marci nagyon simán győzött Dobribán András ellen 6/1-re, én azért szorosabb meccset vártam… De Marci nagyon határozottan, semmi esélyt nem adva játszott, és megérdemelten nyert! És az utolsó meccsen pedig Fáry Zsigmond nem engedett Fabók Jánosnak sok game-t, ő is 6/1-re tudott nyerni! 

A két elődöntő pedig nagyszerű meccseket hozott!!! Mindkét meccs nagyon szoros volt, nagy küzdelemmel… Szőke István Hronyecz János ellen, míg Fáry Zsigmond Balogh Márton ellen győzött 6/5-re.

Mivel sajnos ezen a napon kevés pályán játszottunk nagyon sokan, a végére kifutottunk az időből, és így két győztest kellett hirdetnünk Balogh Márton és Szőke István személyében! Gratulálunk nekik! :)

Külön szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a nagyon fegyelmezett, türelmes és rugalmas hozzáállást a kisebb nehézségekhez!!!  Azért a végén csak sikerült befejezni a döntőn kívül…  De ehhez kellettetek Ti is mindannyian!! :)))

Szombaton a Bikás Teniszklubba várjuk a jelentkezőket, ahol közkívánatra külön lány csoport is lesz… :)

Vasárnap délelőtt pedig a megszokott módon a legjobbakat várjuk szintén a Bikásra….
12096384_1025032410850510_7571292852395268089_n