Damir Letica, Lovas Endre és Kerekes Bálint a heti győztesek

2015.10.14
By

Egy történelmi esemény is bekövetkezett a hétvégén… ;) Fabók János 11 év után újra a döntőbe jutott!!!! :) Ott viszont ma sem bírt Damirral, aki meggyőzően vezeti a ranglistánkat és már talán nem vehető el tőle az év végi elsőség sem!!! Gratulálunk mindkettőjüknek!!

És akkor a részletek:

Mivel most is jelen voltak a ranglistán elől szereplők, szintén 4x-es pontszámokat lehetett gyűjteni….

A Poén és Bikás Teniszklubban küzdöttek a részt vevők a hétvégén… 20-an voltak a jobbak, 6-an a legjobbak és 4-en a szebbek kategóriában.

Lássuk először a jobbakat:

Hronyecz János veretlenül hozta a csoport elsőséget. A második csoportban voltak szoros meccsek, kicsin múlott csak az első hely, amit végül is Horváth Ottó ért el azzal, hogy 7/6-ra tudott nyerni Bradács Zoltán ellen. A harmadik csoportban Balogh Márton volt veretlenül első, míg innen jutott tovább az egyik legjobb 2-ként S.Nagy Csaba… A 4. és 5. csoport a Bikás Teniszpályán küzdött.. Itt az egyik csoport győztes Hamar Ádám lett, akinek a csoportban még sikerült győznie Damir Letica ellen is, de ezt már később az elődöntőben nem tudta megismételni..  Mivel Damirnak olyan jó volt a game aránya, szintén továbbjuthatott. A másik csoportban pedig Pomázi Gábor lett a győztes, 3 győzelemmel, míg innen ment tovább Fabók János is a harmadik legjobb 2.-ként, hogy később még legyen miről beszélni Vele kapcsolatban!! ;)

A nyolc között Hronyecz János 6/1-el nyert Horváth Ottó ellen, míg Fabók Jani nagyon megszenvedett a 6/4-es győzelméért Balogh Márton ellenében, hiszen Marci már 4/2 is vezetett ellene, de Jani innen is meg tudta fordítani a meccset, kitartó és okos játékával… Hamar Ádám 6/3-ra nyert Pomázi Gábor ellen, míg Damir nagyon simán 6/0-ra hozta a meccsét S. Nagy Csabával. Az elődöntőt Hronyecz János feladta, így Fabók János máris a döntőben találhatta magát 11 év után újra!!! A másik elődöntőben aztán, ahogy már előrébb is utaltam rá, Hamar Ádám nem bírt Damir Leticával és 6/2-re kikapott tőle…

Jöhetett a döntő! Damir Letica újra igazolta, hogy miért ő vezeti a ranglistánkat… ;) 6/1-re tudott nyerni Fabók Jánossal szemben.. Gratulálunk mindenkinek!

A legjobbak kategóriába ezúttal 6 fő jelentkezett. Két 3-as csoportban küzdöttek a játékosok… Az első csoportot Lovas Endre nyerte, míg a másodikat Csizy Dezső.. Így ők ketten játszhatták le a döntőt is! Melyet 6/1 arányban Lovas Endre nagyon határozottan nyert meg! Gratulálunk hozzá! :)

És végül lássuk a szebbek kategóriát:

4 játékos küzdött egy csoportban körmeccseket játszva.. Az első nagyon szorosban Kerekes Bálint lett, Pap Jankát megelőzve, akit csak tie-breakben tudott legyőzni.. Harmadik pedig Gyarmati Katalin volt. Itt is gratulálunk mindenkinek!

Következő versenyünk már fedett pályán lesz szombaton, kivételesen a Folyondár Vasas Teniszpályán… Várunk mindenkit szeretettel!!!! ;)