Klimasevszky András és Csizy Dezső a 2 megosztott első helyezett a jobbaknál és Zsoldos Gábor a szebbeknél

2015.10.07
By

Szombaton a jó időnek is köszönhetően szép számmal jöttek a játékosok a versenyre!!! Összesen 33-an küzdöttek 8 pályán a Poén és a Bikás Teniszklubban… Ráadásul komoly játékerőt képviselők jelentek meg, régen nem látott arcok, akik így nem is voltak kiemeltek, mert már annyira lecsúsztak a ranglistánkon! Viszont a megjelentek között a ranglistán szereplők 5 legjobbjának a helyezése így is csak 20-at ért el, ezért 4x-es pontokat lehetett szerezni aznap!!! :)

Lássuk a részleteket! A ranglistavezetőnk Damir Letica a csoportjából még simán, veretlenül továbbjutott. A következő csoportban Hronyecz János ugyan Pomázi Gábortól kikapott, de mivel csak nagyon szorosban, így ő mehetett tovább csoportelsőként.. Innen került ki a csoportkörök után az legjobb csoportmásodik is, mondhatjuk meglepetésre, Gyimesi Katalin személyében, hiszen ebben a csoportban játszott még Szőke István is, aki ma valamiért nem nagyon volt eredményes… Hajós Attila sem jutott tovább a csoportjából, kikapott a későbbi győztes Klimasevszky Andrástól 6/1-re és Lórántfy Pétertől is. Klima viszont mindenkit megvert és mehetett is a 8 közé. Bodó Péter hozta a csoportmeccseit és ezzel tovább is jutott. Csizy Dezső szintén 3 győzelemmel, nagyon simán jutott tovább. Az utóbbi 2-szeres győztes Pap Mátyás is veretlenül mehetett a 8 közé, itt talán meglepetés Lovas Endre kiesése a csoportból.. Kettejük meccsén Endre az elején talán kicsit hagyta elmenni Mátyást, és túl későn kezdett játszani, ami ellene azért nem egyszerű.. :) És végül az utolsó csoportot Lukácsi Péter nyerte, akit szintén nem sűrűn láttunk errefelé mostanság..

Következtek a meccsek a 4 közé jutásért: Első körben rögtön egy döntőbe illő meccset láthattunk Klimasevszky András és Pap Mátyás között!!! :) Szenzációs labdamenetekkel, fordulatokkal és hihetetlen küzdeni akarással játszottak mindketten.. Tulajdonképpen azt lehet mondani, egyikük sem érdemelt vereséget.. :) De végül azért Klima behúzta tie-breakben a meccset, és mehetett az elődöntőbe. A második meccsen Bodó Péternek sikerült fordítania és nyernie 6/4-re Hronyecz János ellen. Lukácsi Péter 6/2-re nyert Damir Letica ellen. Míg az utolsó negyeddöntőben nagyon érett az óriási meglepetés… Gyimesi Katalin sokáig vezetett is Csizy Dezső ellen, de a végén már nem bírta megcsinálni és 7/5-re veszített egy nagy meccsen!! :) Nem baj Kati nagy gratula így is, majd legközelebb sikerül!! ;)

Az elődöntőben Klimasevszky András győzőtt 6/2-re Bodó Péter ellen, és Csizy Dezső 6/4-re Lukácsi Péter ellen. A döntő nem került lejátszásra, 2 győztes lett kihírdetve… Gratulálunk az erős mezőny győzteseinek!!! :)

A szebbeknél 5 fő játszott csoportban körmérkőzéseket, amelyet veretlenül Zsoldos Gábor nyert meg! Szintén gratulálunk!! :)

Szombaton a Poén Teniszklubban jobbak és szebbek kategória, míg vasárnap a Bikás Teniszklubban legjobbak kategória lesz!! Várunk mindenkit szeretettel! :)

Legjobbak kategóriát megütő tudásszinttel jelentkezők mostantól csak a vasárnapi kategóriában játszhatnak!!!! 

12088518_1018877864799298_547964710406865687_n