Zöldi Kovács Péter és dr. Sarkadi Ágnes a hétvége bajnokai

2015.01.04
By

Péntek éjjel még úgy nézett ki, hogy viszonylag kis létszámú lesz a verseny, de a verseny kezdetére kiderült, hogy 22 fővel vágunk neki! Így kisebb zökkenőkkel indult a nap ennek és a  rengeteg késésnek köszönhetően… Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérjelek Titeket, hogy  mindenki időben jelentkezzen, hogy tudjunk a pályák számával tervezni, ne járjunk úgy mint most, hogy szombaton már csak 1 plusz pályát tudtam szerezni! Ja, és mindenki érkezzen időben!!!

A versenyről…

A Jobbak versenyszámban három 4 fős és kettő 3 fős csoportokban küzdöttek a jelentkezők, a 4-esből az első kettő, míg a 3-asokból csak az elsők jutottak tovább a 8-as főtáblára.

A Poén Teniszklubban játszók között a csoportelsőségek egész meggyőző eredményekkel alakultak ki, viszont a Tétényi kórház csoportban kora estig versengtek, hogy a körbeverések után kialakulhassanak az első és második helyezések…

Ezen a napon voltak nagy fordítások is, mint pl. Georgi Kornél ellen már 4/1-re is vezetett Tóth János, ahonnan Kornélnak sikerült a fordítás és 7/6-re győzött! Hasonlóan történt Erdős György és S. Nagy Csaba meccsén is, itt Csaba már 4/0-ra ment, ahonnan Gyuri meg tudta fordítani a meccset, és végül 9/6-ra megnyerte! Szép teljesítmények voltak.

A negyeddöntők jó és egész szoros meccseket hoztak, de sajnos az egyiket Bodó Péter rosszul lét miatt 0/3-nál feladta, valószínűleg kijött rajta az egész délutánt felemésztő csoportmeccsek kemény küzdelmeinek a hatása…

Az elődöntőknél Zöldi Kovács Péter nagyon határozottan nyert Hronyecz János ellen, a másik ágon viszont Erdős György feladta a meccsét, így Gurzó György begyalogolt a döntőbe. Ott nagyon jó, izgalmas meccset játszva, 6/3-ra maradt alul Zöldi Kovács Péterrel szemben, aki így nagyon meggyőzően és veretlenül nyerte a versenyt! Gratulálunk!!

A szebbek csoportban is versengtek ma összesen 4-en. Itt dr. Sarkadi Ági rettentően magabiztosan, ugyan szoros game-ket is játszva, de mégis game-t sem veszítve nyert! Nagyon szép teljesítmény volt, gratulálunk hozzá! Itt a mai napon egy új résztvevőt is köszönthettünk Beleznay Zsuzsanna személyében, akit várunk szeretettel a továbbiakban is.

Jövő hét szombaton a Poén Teniszklubban jobbak és szebbek csoportba lehet nevezni, vasárnap pedig a Bikás domb pályáin legjobbak versenyszám lesz!! A nevezéseket minél hamarabb adjátok le, hogy lehessen pályaügyben tervezni! Jó edzést és felkészülést a hétre mindenkinek!10524252_900535699956797_2071167182_n 10524954_900518726625161_1318363460_n