Turczer László és Hajós Attila a hétvége bajnokai

2014.12.14
By

Szombaton a “Jobbak” kategória mezőnye versengett a Poén Teniszklub, illetve a Bikásdomb Teniszklub pályáin. Vasárnap a “Legjobbak” kategória játékosai mérték össze erejüket a Bikásdomb Teniszpályáin. Kiemelkedő egyéni teljesítményeket mindkét napon láthattunk. Ilyés Rita például most verte meg életében elöszőr Katona Károlyt, Turczer László a csoportkörben játékot sem engedélyezett Tóth Sándornak, a döntőbe jutásért pedig klasszis röptével hárította a Czuppon Péter mérkőzés labdáját és tie break-ben kiharcolta a döntőt. Egy régi nagy amatőr bajnok Domsitz János is mutatott újat a fiatalabb játékosoknak, a döntőben sajnos aztán teljesen elkészült az erejével, így a döntő feladására kényszerült.

Legjobbak kategóriában gyenge játékos nincs. Aki itt lejátssza a 4 napi négy mérkőzését az utána biztosan kimerülve megy haza. Az eredmények önmagáért beszélnek. A döntőt a felek egy 10-es rövidítéses játékra szorították le, amit Hajós Attila nyert meg. Rendkívül szinpatikusan azonban a nyeremény cipőt felajánlotta a második helyezett Varga Péternek, aki valószínüsíthetően egy teljes játszmában azért felőrölte volna Attilát. Legjobbak kategória legközelebb karácsony után december 28.-án lesz! Jó sportolást addig is mindenkinek!

Aki olcsón jó meccseket akar játszani hétköznap az jelentkezzen a kihívásos bajnokságba, ahol óránként 2300 Ft-os pályadíj mellett játszhatjátok le a mérkőzéseket!

10511137_864403896913363_7345078212453620029_n