Bana Ádám a hétvége bajnoka

2014.12.08
By

Ismét sok új játékos próbálta ki magát a körverseny sorozaton. Melyek közül a késöbbi győztes is egy újonnan a verenysorozathoz csatlakozó játékos Bana Ádám lett. Személye volt akit megosztott, hogy ütései alapján öt nem tartják amatőr játékosnak. De volt olyan vélemény is, például Lanstiák Attila részéről, aki abszolute amatőrnek tartja, mert azért beleront olyan helyzetekbe mikor a profik ezt nem teszik. Magamban az a vélemény alakult ki, hogy szerintem ö is jobban élvezné a játékot, ha legközelebb a legjobbak kategóriába jönne. Például most vasárnap 10.00-tól a Bikásdomb Teniszpályán megrendezésre kerülő verseny keretében. Komoly egyéni teljesítményekből sem volt hiány szombaton. Ezek közé sorolnám Duci Nadal vagyis Csortán Gábor első körös mérkőzését, fantasztikus számomra nem várt győzelmet aratott Ilyés Ritával szemben. Gönczi Sándort láthattuk ahogy sok sérüléssel komoly kínok árán, de megnyerte a csoportküzdelmeket. Árok Zoltán is úgy éreztem, hogy visszatér a fejlődése megfelelő vonalába. Hámori Zsuzsa játéka fejlődött még nagyon sokat, fonák oldalról már nem tudják leszorítani.

Jövő szombaton most munkanap lesz, többen előre jeleztétek, hogy késöbb tudtok csak jönni. Ezért picit eltolva egy órával késöbb kezdünk.

Új kihívás télen a versenyzésre 2300 forint/óra pályadíj mellett akár hétköznap estékre! A versenyen történő részvétel díja 2000 forint havonta, melyből nyereményeket biztosítunk az első három helyezettnek. Ezt az összeget mindenki mikor adott hónapban az első meccsét játssza akkor rendezi. Pályák minden hétköznap este 20, bizonyos napokon 19 órától, napközben egész nap rendelkezésre állnak. Foglalni a  70 / 313-0970 telefonszámon lehet!
Kihívásokra, eredmény elfogadására 4 napon bellül az oldalon reagálni kell. A kihívástól számítva 10 napon bellül a mérkőzést le kell játszani, ellenkező esetben a kihívott azonnal helyet cserél a kihívóval. Amennyiben nyaralni mész vagy lesérültél, akkor kérheted a rangsor@teniszpartner.hu címen rangsorod bafagyasztását egy időre, ez esetben kikerülsz a bajnokságból kis időre, de ugyanazzal a rangsorral térhetsz vissza.
Síkeres versenyzést kívánnak a verseny szervezői: Bakonyi István, Varga Roland

10635996_860812083939211_4201519092588500286_n

 

 

Az eredményeket táblázatos formában megtaláljátok a teniszpartner.hu kezdőlapján allul.