Urbán Attila valamint Georgi Kornél a hétvége egyéni győztesei

2012.10.08
By

Ezen a szombaton a Poén Teniszklubban két kategóriában indultak amatőr tenisz játékosok. Az úgynevezett “Jobbak” kategóriában 16 játékos indult, akik így négy csoportba osztva küzdöttek a továbbjutásért. A legjob négy közé Urbán Attila, Kripner István, Hajós Attila, Takács Roland. A döntőt ezt követően Urbán Attila és Kripner István játszották. Attila nagy csatában taktikus játékkal megverte Istvánt.
A “Szebbek” kategóriában is betelt a létszám, 12 játékos versengett egymás ellen három csoportba osztva. Végül élete második versenyén induló Georgi Kornél nyerte meg ezt a kategóriát.

Vasárnap a Kondorosi műfűves pályákon folytatódtak a páros küzdelmek, melyen csupán négy páros vett részt. A sorrend a következő képpen alakult: 1. Ilyés Rita – Varga Roland, 2. Ilyés Zoltán – Ilyés Adriána, 3. Halász Gábor – Halász Brigitta, 3. Franke László – Vári Andrea
Érdekessége volt még, hogy a Halász család a nevezési időpontot átaludva, végül kis hajrázással megérkezett, viszont az ütőjüket otthon hagyták. A kölcsön ütökkel is nagyon kemény ellenfélnek bizonyultak.

Jövő kedden tehát csoportosan megyünk a bécsi ATP versenyre. Akinek van kedve csatlakozni az mihamarább jelentkezzen. Jegy 23.50 Euro, benzin pénzt és kinti parkolást az autók fogyasztása szerint dobjuk össze. Jelezd esetleges szándékod a atpverseny [kukac] teniszpartner.hu címen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *