Urbán Attila szétgyalázta a mezőnyt

2012.05.12
By

Egy új helyszínen a 22. kerületben a BMTE Sporttelepen került lebonyolításra a hétvégi amatőr körversenyállomás. A szeles hirtelen jött hideg sokakat elrémisztett a versenytől. 18 mindenre elszánt játékost azonban a hatalmas szél, illetve a 10 fokos hőmérséklet csökkenés sem tudott elriasztani elsődleges céljuktól, hogy megnyerjék az aznapi körverseny állomást.

Már a csoportmérkőzések során hatalmas meglepetések vették kezdetét. Urbán Attila taktikus, összeszedett, hiba nélküli játékkal 6:1 -re megverte a múlt heti győztes Klimasevszky Andrást. András ettől a veréstől annyira megzuhant, hogy ezt követően  szinte semmi tartás nem maradt benne és a kevesebb mint egy éve teniszező Kubatov Sven is verést mért rá 6:4 arányban.

Az elödőntök során Urbán Attila teljesítménye folytatódott, 6:0 arányban verte Pap Sándort. A másik elödöntőbe Lanstiák Attila talán meglepetésre egyértelmű 6:2 -es mérkőzésen búcsúztatta Csizy Dezsőt. A Döntőben Urbán Attila hengerlése folytatódott. Gratulálunk neki a győzelemhez!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *