Lovas Endre és Radnóti György a hét bajnokai a Poén Teniszklubban

2012.03.11
By

Két kategóriában 28 versenyző kezdte meg a küzdelmeket a Poén Teniszklubban ezen a szombaton. A játékosok egy “Jobbak” és egy “Szebbek” kategóriára voltak osztva. Mindkét kategóriában csoportmérközéses lebonyolítási rendszerben versengtek egymással a játékosok. A “Jobbak” kategóriának a győztese ezen a héten egy Dunlop Two Hundred teniszütőt, míg a helyezettek teniszpartner melegítőket vihettek haza.

 

Négy csoportból a csoportelső továbbjutásával Pap Sándor, Farkas Péter, Czuppon Péter és Lovas Endre négyes jutott az elödöntőbe. A elödöntők után a döntőben is Lovas Endre kemény, bátor támadójátéka meghozta a gyümölcsét, megnyerte ezt a körverseny állomást. A “Szebbek” kategóriában a három négyes csoport győztesei a következő játékosok: Radnóti György, Csoma Krisztina, Kulcsár Júlia. Ebből a hármasból Radnóti György került ki győstesen és nyerte meg a Prince ütőt.
Ime pár videó amit a versenyről készítettünk:














A jövő héten szintén lesz amatőr verseny a Poén Teniszklubban szombaton, amire minden kedves érdeklödőt szeretettel várunk! Pontos részleteket, nevezők névsorát megtaláljátok a Teniszpartner.hu kezdőlapján. További teniszsikereket kívánunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *