Povázsan Károly labdáinak sebességét senki nem bírta a hétvégén

2012.02.19
By

Miközben gondolatban a szabadtéri szezonról álmodozunk, eközben a minuszok közepette érkezünk meg a Poén Teniszklubba heti amatőr teniszversenyünkre. A hosszú kiegyensúlyozott mérkőzések felmelegítették a hangulatot.

A “Jobbak” kategóriában tízenhárom versenyző küzd a 2012-es teniszpartner melegítőkért. A negyeddöntőbe Lanstiák Attila, Farkas Péter, alsó ágon Huszák János, Povázsan Károly jutnak be. A döntőben ahogy a videó is mutatja Povázsan Károly labdáival Farkas Péter nem igazán tud mit kezdeni.

A “Szebbek” kategóriában tízenkét játékos indult.  Nagy csatákat láthattunk a csoportmérkőzések során. Aminek köszönhetően rendkívül elhúzódtak a csoport küzdelmek. Ami miatt a kieséses ágat nem tudtuk sajnos már lejátszani, ezért minden csoportgyőztes megkapta a verseny megnyeréséért járó ranglista pontszámot, illetve az elsőnek járó teniszpartner melegítőt. Ismételten próbálok egyeztetni a klub üzemeltetővel, hogy elfogadható kondiciókkal tudjunk maradni legalább este 10ig, ha ennyire megcsúsznának a csoport mérkőzések.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *