Új játékos győzőtt a szombati Teniszpartner körverseny állomáson

2011.11.20
By

A “Jobbak” kategóriában Bere Tamás megmutatta, hogy miként érdemes kipróbálni az amatőr tenisz versenyzést. Első alkalommal tette tiszteletét a szombati körverseny állomáson és rögtön meggyőző kemény játékkal megnyerte a versenyt. Nem volt könnyű dolga, megtelt a 16 fős tábla rutinos jó játékosokkal. Lovas Endre a döntő után  sportszerűen megjegyezte, hogy bár elvesztette a döntőt mégis nagyon élvezte a játékot. Ilyen “igazi” teniszt játszó játékostól nem szégyen kikapni. A dobogó harmadik fokára még Horváth Levente állhatott fel, aki szintén első ízben vett részt ezen a verseny állomáson, meggyőzően menetelt a negyeddöntőig.

A “Szebbek” kategóriában 10 játékos játszott. Tóth János aki élete második teniszversenyén vett részt úgy tűnik kinőtte ezt a kategóriát.  Neki talán már a “Jobbak” között is lenne keresni valója. Nagyon gyorsan belemelegedett az amatőr tenisz versenyzésbe. Kaszab Enikő teljesítményét emelném még ki, aki nagyon kemény játékot mutatott a mai napon.

Mindenkinek további eredményes ranglistapont gyűjtögetést kívánunk, nemsokára itt az év vége, most érdemes megalapozni az év végi ranglista helyezést! A következő verseny szombaton 12.45 kor a Poén Teniszklubban lesz.

“Jobbak” kategória dobogója balról jobbra: Lovas Endre, Bere Tamás, Horváth Levente.

“Szebbek” kategória dobogója balról jobbra: Kaszab Enikő, Tóth János, Németh Gergely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *