Hidas Zsuzsanna tönkreverte az erős férfi mezőnyt a Poén Teniszklubban

2011.11.06
By

Szombat 13.00 kor kezdödő Poén Teniszklubban lezajlott versenyen a szokottnál is erősebb mezőny jött össze. A jobbak kategóriában végül 16 induló rajtolt el. A verseny erősségét mutatja talán, hogy a korábban mindegyik indulásánál a versenyt megnyerő Gárdosi Péter még a csoportmérkőzéseket sem élte túl. De rajta kívül is voltak jó játékosok akik nem bírtak túljutni a csoportkörön. Szőke Balázs, Lovas Endre, Sebők Vilmos kiesése számomra meglepetésnek számított. Voltak aztán olyan játékosok akik jó versenyzői képességeiknek sokáig meneteltek. Czuppon Péter például a negyeddöntőben rendkívül nagyot küzdött Farkas Balázzsal szemben, 0:4 ről mecsladákig is eljutott. Ahol aztán sajnos nem bírta feldolgozni, hogy ez a mérkőzés már neki áll. A másik elödöntőben Hidas Zsuzsanna férfjével Urbán Attilával került szembe. Minden férfi Attilának drukkolt a sátorban, Zsuzsanna rendkívül erős alapvonal játékának még az őt legjobban ismerő Attila sem bírta megtalálni az ellenszerét. A döntőben kizárolag Zsuzsanna akarata érvényesült Farkas Balázzsal szemben, magabiztosan menyerte a mérkőzést! A döntő után kijelentette, hogy a ranglistavezető Varga Gézára pályázik a közeljövőben.

Szebbek kategóriában is 10 résztvevő tette tiszteletét. Ilyés Rita játékát emelném ki először, aki stabil egyre agresszívabb játékot játszik. Ezért kiérdemelte a megosztott első helyezést. Stefano Zerulo egy olasz fiatalember zárta a napot még vereség nélkül. Kaszab Enikő illetve Pirityi András érdemelték ki a megosztott harmadik helyezést. Mindketten jol közdöttek, sportolói erényeikkel kiemelkedtek a mezőnyből.

Jövő szombaton ismételten 13.00 kor a Poén Teniszklubban kerül megrendezésre egy verseny állomás. Melyre az előnevezők listáját a teniszpartner.hu oldal kezdőlapján már megtaláljátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *