Dévai Péter és Zsolt Levente a megosztott győztesek a fedettpályás szezon záróversenyén

2024.04.11
By

Az  utolsó fedettpályás verseny körülményei nem voltak könnyűek, mivel a kinti hőmérséklet is 26-28 fok volt napközben, a sátorban igazi hőség és szauna feeling volt. Ennek ellenére egész erős mezőny jött össze a ranglista alapján, így 3x-os pontokat lehetett szerezni. 4 csoportban 15-en kezdték meg a versenyt. Az első csoportban Fülöp Attila és Mikó Attila is 2-2 győzelemmel állt, az ő meccsük helyosztó lett volna, de ezt Fülöp Attila inkább feladta, vállalva a másodikkénti továbbjutást. A következő csoportot Cserneczky Zsolt nyerte meg, miután óriási csatában, fej-fej mellett haladva a gamekben végül tie-breakben nyerni tudott Szatmári István ellen, aki így másodikként jutott a főtáblára. A harmadik csoport győztese dr. Fazakas Beatrix lett, miután 2 meccsét megnyerte, az utolsót pedig Tóth Benjamin már feladta. Másodikként Zsolt Péter jutott tovább, aki szoros, nagy küzdelemben tudott nyerni Radnóti György ellen 7/5-re. Az utolsó csoportból elsőként Dévai Péter jutott tovább, második pedig Zsolt Levente lett.

Az első negyeddöntőt Dévai Péter nyerte 6/2-re Zsolt Péter ellen. A második meccsen Szatmári István nyert 6/1-re Mikó Attila ellen. A harmadik meccsen Zsolt Levente győzőtt 6/3-ra Cserneczky Zsolt ellen, míg az utolsó meccs is 6/3 lett, itt dr. Fazakas Beatrix nyert Fülöp Attila ellen.

Az első elődöntőben Szatmári István ezúttal se találta Dévai Péter játékának az ellenszerét, így Péter 6/1-re nyert. A második meccset Zsolt Levente kicsit szorosabban, 6/3-ra nyerte dr. Fazakas Beatrix ellen.

A döntőbe jutó játékosok megbeszélésének eredményeképpen a döntő meccs nem került lejátszásra, megosztott győztesek lettek hirdetve Dévai Péter és Zsolt Levente személyében. Gratulálunk a győzteseknek és a dobogósoknak is! :)

Szombaton pedig megkezdjük a nyári szabadtéri versenyeket!

9e09d827-a3ce-4028-b5db-42f62e213aaf