Dévai Péter a szombati győztes

2024.02.23
By

Az elmúlt hétvégén 3 csoportban kezdődött a verseny 12 fővel. Az első csoportból első helyen Tóth Benjamin jutott tovább 2 győzelemmel, 3. meccset Varga Roland sajnos feladta, másodikként pedig dr. Fazakas Beatrix. A következő csoportból az első két helyen Zsolt Leente és Dévai Péter jutott tovább, mellettük még Filip Krisztián is bekerült a főtáblára. A harmadik cosportot pedig Bodó Péter nyerte meg veretlenül, mellette Szatmári István és Zsolt Péter volt még a továbbjutó.

Az első negyeddöntőt Szatmári István 6/3-ra nyerte Tóth Benjamin ellen. A második meccsen Zsolt Levente nyert 6/2-re Bodó Péter ellen. A harmadik meccse dr. Fazakas Beatrix győzött 6/3-ra Filip Krisztián ellen. Az utolsó meccsen pedig Dévai Péter nyert 6/2-re Zsolt Péter ellen.

Az első elődöntő nagyon nagy meccset, változatos labdameneteket hozott, melyet végül szorosban 7/5-re Szatmári István tudott megnyerni Zsolt Levente ellen. A másik meccsen Dévai Péter kicsit könnyebben, 6/2-re nyert dr. Fazakas Beatrix ellen.

A döntő izgalmas meccs volt, jó játékkal, melyet végül Dévai Péter 6/3-ra nyert meg Szatmári István ellen. Gratulálunk a győztesnek és a döntősöknek is! :)

075b25fb-7c57-462f-a89b-2cece2c6cc13